Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Tescos lopás: lehet jogi...

Tescos lopás: lehet jogi következménye?

Figyelt kérdés

Tescoban loptunk, vizes zsömlének ütöttünk be különböző péksütiket és lebuktunk. Jegyzőkönyvet írtak az esetről, aláírtuk, a termékeket kifizettük és azt mondták, nem lesz további következmény. De az elkészült jegyzőkönyvet és a rólunk készült fényképet elküldték a központba, Szolnokra. Valaki tud segíteni, hogy lesz-e még valami ezután? Lehet belőle mégis bírósági, rendőrségi ügy?

U.I.: sajnos nem csak egyszer csináltuk, csak akkor nem vették észre. De mi van, ha azt is visszanézik, előző biztonsági kamera felvételen? Ez lehetséges?

márc. 3. 16:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
43%

Legalább elgondolkozol, hogy megéri-e lopni.

Legalább remélhetőleg jobb belátásra térsz, és többet nem csinálod.

Nem mondom, hogy én soha életemben nem loptam, én is lebuktam, engem is megizzasztottak egy kicsit. Lehettem vagy tízéves, de megizzasztottak az irodájukban. Azt mondom, megérdemeltem, és hálás vagyok nekik. Kinevelték belőlem a lopást.

Megizzasztás alatt nem verést értek, meg ilyesmit, csak azzal ijesztegettek, hogy eljárást indítanak ellenem. Végül nem tették, de így is elérték a célt.

Hidd el, meglehet élni péksüti nélkül, a becsület többet ér, de ha neked nincs, hát gondolj arra, hogy a stressz nem ér annyit.

márc. 3. 20:56
 12/12 anonim ***** válasza:
29%

"Hidd el, meglehet élni péksüti nélkül, a becsület többet ér, de ha neked nincs, hát gondolj arra, hogy a stressz nem ér annyit."

Fogd meg a söröm 🤣

márc. 3. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!