Esetleg tudna segiteni gyámügyi kérdésben? Köszönöm előre is (nem engedte máshogy kiirva)
Uhh, sajnálom ami történt veled! Nekem a gyámüggyel nincs túl jó tapasztalatom, nálam az egyik a bántalmazó apat istenitette, a masik meg leígérte a csillagokat, aztán amikor lépni kellett volna szarban hagyott... De az én esetem közel sem ennyire drasztikus.
A gyermek ellennevelése, es a láthatás, kapcsolattartás megtiltása jogellenes, egyenesen büntetendő. Ez sajnos akkor is igaz ha az (általában) anya a bántalmazó apától védené.
Viszont mindent bizonyitani kell. Mi kizárolag emilen kommunikálunk, azt bárhol lehet bizonyítékként használni, pl a kapcsolattartásnál remekül. Mi is mindig ott egyeztetünk időpontot, volt is hogy emiatt nem jött be exnek az a vád, hogy nem adtam oda a gyereket.
Amúgy hogy a fenébe vihette el ugy a gyerekeket hogy jogilag nem az apjuk?? Es került az ő anyjához? Ezt nem is értem...
Viszont 4 év után nem valószínű hogy egyik napról a másikra megkapod a gyerekeket, bár mintha olvastam volna már ilyet. De nekik is jobb ha lesz egy fokozatosság..
Ha szerencséd van nem kötnek bele hogy eddig hol voltál, megértik a félelmed. Mondjuk én keményen harcoltam mikor elvitte másfél évesen, ezt én se értem te miért nem, de biztosan megvolt rá az okod, nem ítélkezem.
Próbálkozzál biróságnál is, keress egy családi jogos ügyvédet, és legalább egyszer beszélj vele, vagy ha van rá kereted fogadd is föl. De fontos hogy jártas legyen ilyesmiben!
Sok sikert, és légy erős! Elég utálatos banda, muszáj keménynek, es kitartónak lenni velük!
Akkor bántalmazóknál van a gyerek.
Ezt kéne hogy felfogja a gyámugy. Rendorségi látlelet nincs rolad?
Ennyit a nane-röl is. Azok se védtek meg a gyerekekkel gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!