Albérletben lakom, a bérleti szerződést három hónapos felmondási idővel kötöttünk. De ha van egy jobb lehetőség, elköltözhetek egyik napról a másikra? Nem kényszeríthetnek.
Hát én nem vagyok tróger éve lakók itt és mindig fizettem. Öt év után lett szerződés.
Akkor már nehogy én legyek a tróger
Én pszichés beteg vagyok és alapítványi lakhatás kell
Volt kaució is?
Gondolom igen, ha már alapos-közjegyzős szerződés.
Mi az hogy zsaroltak? Ha nem akarod, nem kell aláírnod. Nem kötelező kivenni a lakást.
De a kérdésedre válaszolva, természetesen kiköltözhetsz és elmehetsz máshova, nem kötelez senki, hogy ott lakj. Egy dolgot kell csak vállalnod, hogy kifizeted a szerződésben rögzített ideig a lakbért. Akkor is, ha nem laksz ott.
Magyarul beismered, hogy elmebeteg vagy. Ne csodálkozz, hogy be akarták magukat biztosítani. Én ki sem adtam volna neked a lakást.
Az, hogy neked milyen lakhatás kell, az egyéni szocproblémád, a lakás tulajdonosának ehhez semmi köze, nem az ő problémája. Neki az számít, legyen kiadva olyannak, aki fizet, hiszen az ő pénze áll az ingatlanban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!