Ez szellemi tulajdonjogi sértés amit elkövetek?
Anno érettségiztem kémiából emelten és jelentkeztem ehhez egy online felkészítő kurzusba. Küldtek tananyagot írásbeli és szóbeli vizsgára valamint volt videós óra.
Ezek az anyagok le voltak védve de én azt csináltam, hogy megnyitottam egy üres dokumentumot és begépeltem az anyag tartalmát, valamint rögzítettem ezeket a felvételeket.
Azóta minden érettségi előtt (őszi és tavaszi) én ezeket csoportokban felajánlom emberkéknek, hogy segítsek nekik le érettségizni. Mindezt ingyen adom természetesen.
Ez szellemi tulajdonjog sértés? Én úgy tudom, hogy ha nem kérek érte pénzt akkor nem az.
Értem, köszi a választ. Az a baj, hogy nem olcsó ma már egy ilyen kurzus, persze az árát megéri de sokan vannak rossz anyagi helyzetben és azt szeretném, hogy nekik is legyen lehetőségük rendesen felkészülni.
Nyilván én szűrni nem tudok és nem is akarok de a 2 ezer emberből akinek eddig küldtem fix van olyan aki nem engedhette volna meg magának, hogy ilyen kurzusért fizessen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!