Ez vajon átverés?
Adósom 2 millával tartozik nekem, és fizetni nem akar. Egy ügyvéd azt mondta, vannak olyan kormányzati kapcsolatai, amikkel 6 hét alatt visszakaphatom a pénzem. Adjak neki 2 millát (vagyis akkora összeget, amivel adósom lóg nekem) és 6 hét múlva hozza a 4 misit. Visszaadja a neki adott 2-t és az adósomtól is hozza a 2-t. Mindezt 100 rugóért vállalná.
Felhívta az adósomat, aki mondott mindent, csak ne kelljen megadnia a pénzem. Az ügyvéd azt állította (ez fokozottan gyanús) hogy adósom összesen 6 millával lóg különböző embereknek, de senki nem vitte jogi útra a dolgot, így én megkaphatom a 6 milliót. (ezt hogy a vérbe "derítette" ki?)
Polgári peres eljárással elárvereztettem adósom házát, de nem jött rá licit sem, így a pénzemet nem látom viszont, hiába van rajta a tulajdoni lapján a végrehajtási jog. Eme patthelyzet miatt léptem kapcsolatba a(z) - szélhámosnak tűnő - ügyvéddel.
Mondtam az ügyvédnek, szerezze vissza a 2 millám, és 500 ezer belőle az övé, de ebbe nem ment bele, csak nyomatta, hogy bízzak benne, és virítsam neki a 2 millát, és elintézi. Különben is előre kell fizetni az ügyvédeknél, nem utólag.
Véleményetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!