Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mennyit ítélnek meg számomra,...

Mennyit ítélnek meg számomra, ha az apuka 450.000 forint körül keres?

Figyelt kérdés
2 gyermekünk van, idén lesznek 10 évesek. Viszont idáig fizetett 60.000 forintot a kettőre, de ezt keveslem, albérletben él és azóta úton van neki az új párjával egy kisbaba, illetve úgy tudom, hogy eltartási szerződésben gondoskodik a szüleiről..

2024. jan. 23. 13:59
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
0%

:D :D :D

Kééész, hogy hót komolyan válaszolgatnak....

2024. jan. 24. 10:13
 42/45 anonim ***** válasza:
Azért válaszoltam én pl mert nem érdekel, hogy megtörtént vagy sem. Van ilyen volt is és még lesz is. Alapvetően a téma nem rossz, nagyon sokszor mindig az apuka a szar, hol ott az anyuka is tehetne többet nem csak a pénzt behúzni. Én is egyedül nevelek 3 gyereket, volt férjem segít megtudjunk beszélni amit csak lehet. Még is dolgozok 8 órában, 12-9-7 évesek a gyerekek, eljárnak iskolába mert muszáj nekik. 4-ig ott vannak én megyek értük, ennyi. De nem 4 órában dolgozok, pl nálam az apa nettó 500 körül keres, és a 3 gyermekre fizet 120.000 forintot, ez bőven elég mivel a családi + az én adókedvezményem, illetve ha még beleteszek én is 80.000 forintot még marad is amit a gyerekekre költök, akkor hol lehet kérni egy gyerekre 80.000 forintokat??? + családi, + adókedvezmény illetve ha én magam is teszek bele nem sok egy kicsit egy 10 éves gyerekre? Remélem a bíróság is épp ésszel gondolkodik.
2024. jan. 24. 10:23
 43/45 anonim ***** válasza:

“ Tavalyi évben nettó 76.000 forint volt az átlagjövedelmem napi 4 órában, bruttó 116.000 forintos bérnél. Szóval nem 128.000 forint, a bruttóm nem volt annyi.”

Ne hazudozz már!

Tavaly 116k bruttó 116k nettó volt, a gyerekek után járó adókedvezménnyel mellé még kaptál 29600 családi pótlékot.

Sőt kölkök nélkül is 77140 forint volt a minimálbér nettója.

A gyerekek apjának a gyerekek tartásához kell hozzájárulnia, nem a te lista fenekedet eltartania

2024. jan. 24. 21:03
 44/45 anonim ***** válasza:
Idén pedig az adókedvezménnyel nettó 128k a 4 órás minimálbér nettója
2024. jan. 24. 21:05
 45/45 anonim válasza:

A feltett kérdésre válaszolok:

60 ezer elég kevés ekkora fizetés mellett. Meg egyébként sem sok.

Fejenként kellene, hogy annyit fizessen.

(sok mindent tapasztalt apa vagyok)

2024. febr. 10. 06:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!