Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Meddig vagyok köteles várni...

Meddig vagyok köteles várni egy utánvéttel rendelt termék megérkezésére, mielőtt lemondhatnám azt?

Figyelt kérdés

Rendeltem egy (nem egyedi) terméket egy kevésbé ismert, de megbízhatónak tűnő webshopból, utánvéttel. A terméket csomagpontra kértem, másnap meg is érkezett volna, viszont valahol hiba került a gépezetbe, és házhozszállítással vitték ki a csomagpont címére (nyilván lehetetlen volt átvennem).

A csomag azóta visszakerült a feladóhoz, én vártam, hogy újraküldjék, emailben is kérdeztem, hogy mi van, de semmi reakció.

Ez egy több mint 2 hetes történet már, én meg nem akarok tovább várni, inkább megvenném máshol.

Lemondhatom a megrendelésem mindenféle probléma nélkül?

2024. jan. 15. 01:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Ott kell ezt megnézned a cég honlapján, ahol a szállítási feltételek is vannak a szerződésben! Ott van leírva mik az elállás feltételei és ezt te elfogadtad amikor megrendelted tőlük a terméket.

Menj fel az oldalukra, olvasd el az "Általános szerződési feltételek"-t vagy amit külön írnak a szállítási információknál és az lesz a helyes! Le van írva benne a szerződés teljesítésének határideje, az elállás feltétele és módja is.

2024. jan. 15. 07:42
 2/2 anonim ***** válasza:
62%

mivel utanvettel rendelted es az arut visszakuldtek a feladonak, nem is ertem mire varsz meg.

nyugodtan megrendelheted mashol, problema nelkul.

2024. jan. 15. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!