Ezért kaphatunk valami büntetést?
Tervezem az egyik barátommal, hogy suli és gyakorlat mellet hétvégenként eljárunk füvet vágni egy kis plusz pénz reményében,ha kitavaszodik onnantól...
Már meg vettük a fű kaszáinkat már csak a jogsi van hátra ami 1 hónapon belül meg lesz nekem, hogy ha ugy adja a helyzet kicsit messzebbre is eltudjunk jutni.
Ezért kaphatunk valamilyen büntetést?
Köszönöm a választ!
Szabolcs megyei kis faluban élek nyiregyháza 30 km van viszonyitásképpen.Gondolkoztunk a fű részen is de még ahoz kicsit melózni kell mert két drágább kategóriáju gépet vettünk és majd jovore talán egy furészre beujitunk. Egyépként nem hallotam hogy valaki szolna érte mert más is csinálja csak gondolom megkérdezem, hogy valakinek volt e taoasztalata!
Egy körmös már most jár, amiért nem figyeltél oda rendesen nyelvtanórán.
mellet -> mellett
Már meg vettük a fű kaszáinkat már csak a jogsi van hátra ami 1 hónapon belül meg lesz nekem, hogy ha ugy adja a helyzet kicsit messzebbre is eltudjunk jutni. -> Már megvettük a fűkaszáinkat, már csak a jogsi van hátra, ami egy hónapon belül meglesz nekem, hogy ha úgy adja a helyzet, kicsit messzebbre is el tudjunk jutni.
nyiregyháza -> Nyíregyháza
viszonyitásképpen -> viszonyításképpen
fű részen -> fűrészen
ahoz -> ahhoz
Egyépként nem hallotam hogy valaki szolna érte mert más is csinálja csak gondolom megkérdezem, hogy valakinek volt e taoasztalata! -> Egyébként nem hallottam, hogy valaki szólna érte, mert más is csinálja, csak gondoltam, megkérdezem, hogy valakinek van-e tapasztalata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!