Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » 17 ezer forint miatt akarnak...

17 ezer forint miatt akarnak feljelenteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Eladtam egy kifogastanul működő gépet(kis kompresszor) , és csomagküldéssel vásárolták meg. Itthon kipróbáltam többször is, hogy nehogy az legyen, hogy rosszat adok el.

Megerkézett nekik, de nem működik megfelelően, és most feljentéssel fenyegetőznek. Most ha vissza vásárolom, akkor lehet hogy nem is azt kapom vissza amit küldtem vagy épp lehet, hogy náluk történt valami. Nem tudom, hogy mitévő legyek.

2023. dec. 22. 19:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Küldjenek róla videót neked hogy működik-e vagy sem. Ha meg C típusú állampolgár volt a vevő ne foglalkozz vele ez csak a szokásos trükkjük.
2023. dec. 22. 19:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
17ezee forintért senki nem fog megmozdulni.
2023. dec. 22. 19:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Oké feljelentenek. És? Elmondod hogy nálad még működött biztos ők b#sztak el valamit. Az ügyet ezzel lezárják (amennyiben mégis indulna eljárás) és csók.
2023. dec. 22. 19:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyítsa be, hogy nálad nem működött;)
2023. dec. 22. 19:57
 5/9 A kérdező kommentje:
Én sem tudom bizonyítani hogy nálam működött. Legalábbis videót nem készítettem róla. Kézzel fogható bizonyítékok nekem sincs róla.
2023. dec. 22. 20:04
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem is kell. A bűnösséget kell bizonyítani vagyis azt hogy direkt hibásan adtad el. Sok sikert hozzá a vevőnek, előbb lesz lottóötöse. Amíg nem bizonyították a bűnösségedet addig ártatlan vagy.
2023. dec. 22. 20:06
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Remélem igazatok lesz, és nem lesz gondom belőle. Nem hiányzik, hogy TEK rám törja az ajtót karácsonykor🤣🤣🤣
2023. dec. 23. 07:25
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
TEK csak Süsü miatt megy ki.
2023. dec. 23. 11:02
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
#7 A TEK ilyen miatt nem vonul ki de még a rendőrség sem. 17ezres értéknél küldenek egy levelet hogy majd jelenj meg ha sorra került az utolsó tyúktolvaj után is valamikor 2028 áprilisában.
2023. dec. 23. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!