Várható, hogy a ciszneműeknek majd kárpótlást kell fizetni az LGBTQ+ közösség tagjainsk a sok évszázados elnyomás miatt?
Figyelt kérdés
2023. dec. 12. 13:27
1/8 anonim válasza:
Igen. Amennyiben továbbra is a balliberálisok kezében lesz az EU.
2/8 anonim válasza:
Csak azoknak aki naponta tesznek fel erről kérdést gyk-n. Én kezdenék spórolni a helyedben.
3/8 anonim válasza:
Az azért megvan, hogy a transzneműeket leszámítva az lgbtq közösség tagjai is ciszneműek?
4/8 anonim válasza:
Na, akkor kivándorolnék az Antarktiszra.
A pingvinek értelmesebb társaság lehetnek, mint akik ilyeneket kitalálnak.
5/8 anonim válasza:
A "ciszneműeknek" nem tudom (hirtelen azt sem tudom, az milyen kitalált marhaság), de a normális embereknek hamarosan igen.
6/8 anonim válasza:
Nem kell pénzbeli kompenzáció. De a jogegyenlőség bevezetése után minden országban illene egy hivatalos állami bocsánatkérés az elnyomásért.
7/8 anonim válasza:
Igen, elkerülhetetlen a kárpotlás. Remélem a magyar kormánynak, annyít kell majd fizetnie, hogy még a rohadt stadionokat is el kell adniuk.
8/8 anonim válasza:
Nem. A kárpótlásuk az lesz, hogy az ilyen ostoba kérdezőket megrakhatják a Józsinénik mint üzbégparaszt a szénáskordét :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!