Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Meg ismerkedtem egy nővel 55...

Meg ismerkedtem egy nővel 55 éves pasi vagyok? El utaltam neki 250ezer forintot azt mondta vissza adja de nem utalt még. Nem találkoztam vele soha. Nem rég elmondta hogy kamu facebook volt beszéltem vele videohivásban is mondta hogy sajnálja visza

Figyelt kérdés
utalja . De azóta semmi pénz nem jött! Fel jelenthetem??? Vagy mit tegyek? Valójában 20eves fiatal lány volt a profil mögött munkája sincs.Mit tegyek??
2023. nov. 24. 22:48
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
81%
Hát akkor várjad.
2023. nov. 25. 07:36
 12/30 anonim ***** válasza:
93%

Azért legközelebb vegyél magadnak egy nyelvtankönyvet!

Amúgy nyilván troll. Ennyire hülye nem lehet valaki.

2023. nov. 25. 10:11
 13/30 anonim ***** válasza:
92%
#12 De, sajnos lehet. Csak szeretnénk hinni, hogy nem lehet, de a valóság az, hogy csak mi nem mozgunk ilyen közegben.
2023. nov. 25. 10:49
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Átutalásban beírtad közleménybe, hogy "kölcsön"?

Amúgy a facebook üzenet nem biztos, hogy bizonyító erejű, hiszen ellophatják valakinek a profilját, stb.

De azért adok neked 10% esélyt, próbáld meg.

Tegyél ismeretlen tettes ellen feljelentést, hogy valaki ezzel és ezzel a profillal... kölcsön kért tőled pénzt... a számlaszám kinyomozható.

De húzz bele, mert van a feljelentésnek is egy határideje, ami után elévül.

2023. nov. 25. 11:56
 15/30 anonim ***** válasza:
66%
Adsz nekem 500 ezret? Nagyon szegény vagyok!
2023. nov. 25. 11:58
 16/30 Koplárovics Béci ***** válasza:
94%

"Meg ismerkedtem egy nővel"

Szerintem még csak nem is nővel cseteltél...

"Azt írta üzenetben hogy vissza adja"

És ha azt írja, hogy ugorj a tizedikről és küld egy meztelen képet utána, akkor leugrasz?

2023. nov. 25. 12:05
 17/30 anonim válasza:
92%

"És ha azt írja, hogy ugorj a tizedikről és küld egy meztelen képet utána, akkor leugrasz?"

Ez a bácsi le.

2023. nov. 26. 07:12
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem jelenti fel, akkor a kislány /?/ azt hiszi, ilyesmit bármeddig következmények nélkül csinálhat. Igaza van annak, aki ezt már korábban írta.

Lehet, hogy több feljelentés is volt már az ügyben, segítség lehet a zsaruknak az újabb infó.

2023. nov. 26. 11:33
 19/30 anonim ***** válasza:
66%

Ha 55 éves létedre ennyi eszed van, akkor meg is érdemled a sorsod!

De tehetsz feljelentést, csak a zsaruk ki fognak röhögni, hogy mekkora egy gyökér vagy.... és igazuk van!

2023. nov. 26. 21:29
 20/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm igen hülye voltam. Be vallom. Mennyi idő múlva évül el? Minden képen szeretném ha vissza kerülne a pénzem
2023. nov. 27. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!