A TV2-n a Párharcot nem kéne betiltattni? Olyan brutális jelentetek vannak benne, hogy inkább elfordultam a képernyőtöl. Csak az elsőt tudtam végignézni. Akkor miért adják le??
Figyelt kérdés
Most megint belenéztem egy kicsit, a magasban, egy futópadon kellett futniuk. Ez nem veszélyezeteti a versenyzőt, és a néző-kiskorúkat?
Kígyókat, pókokat, egyebeket kell a szájba tenni...ez már nem garázdaság kategória?
2023. nov. 24. 07:39
1/10 A kérdező kommentje:
Nem csak éjfél után kéne leadni?
Vagy, ha ül mondjuk egy 6 éves a képernyők előtt, mást betenni. Pl mesét.
2023. nov. 24. 07:41
2/10 anonim válasza:
Az egész TV2-őt be kéne tiltani...
de, ha már itt tartunk, kivételesen néztem valamelyik magyar meccset -kb annyira érdekel a foci, hogy arra sem emlékszem, kivel játszottunk utoljára-, viszont az megmaradt, hogy a szünetben a szerencsejátékfogadás reklámja simán lemehet. Az nem gond.
3/10 anonim válasza:
TV2, RTL proliknak és nyuggereknek gyártja futószalagon ezeket a szarokat, aki odakapcsol vagy eleve nem tiltja le a kercsatornákat otthon a tévén/ beltérin, az magára vessen...
4/10 anonim válasza:
Proli nyugger vagyok -ha úgy tetszik- de ezeket a "szarokat" nem is ismerem. Szerintem más lehet a célközönség.
5/10 anonim válasza:
a fiatalok és középkorúak java is nézi az ilyen szennyműsorokat (ismerőseim is, sőt még a nejem is). én utoljára akkor néztem rtl-t amikor meg volt a heti hetes, meg a legyen ön is milliomos...
6/10 anonim válasza:
5
Fiatalok inkább neteznek. A Heti hetes is egy rakat szar volt...
Kérdezô!
Késôbbi időpontban adjàk.
7/10 anonim válasza:
Azt támogatnám, hogy politikusok legyenek a szereplők.
9/10 anonim válasza:
Szívesebben nézném Németh Szilárdot a futópadon. Szájer kaphatna valami rudakon mászkálós-ugrálós feladatot. Feri mehetne ivóversenyre.
10/10 anonim válasza:
Mert mi lenne akkor? Az is egy megrendezett szar lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!