Ha nem jelenek meg a bírósági tárgyaláson tanúként abból lehet bajom? A tértivevényes értesítő csak úgy be lett dobva a postaládába.
igen, állampolgári kötelezettséged. ha nem mész előállítanak.
menj el és mond el mire emlékszel. ha semmire akkor ez a válasz.
Az komoly.
Egyébként azt hiszem előállíthatnak, de nem lehet szarnak bele, ha van elég ember, aki tanúskodik.
"Totál felesleges közpénzpazarlás tanúként beidézni az utasokat, mert úgysem tudnak semmit sem mondani a sikkasztással kapcsolatban."
Hát nem.
A bíróság valszleg arra kiváncsi, hogy milyen körülmények között lett az út megajánlva, hogy történt a fizetés, stb.
Ilyenektől függ ugyanis, hogy csődről vagy csalásról van-e szó.
#9: Az ügy "sikkasztás", tehát, hogy mit csinált az ügyvezető a pénzzel. De ezt mint ügyfél nem tudhattam. Amúgy meg a lőtéri papírkutya sem emlékszik már arra, hogy hogy milyen körülmények között lett az út megajánlva, hogy történt a fizetés, stb. 12 éve történt.
A kérdésem lényege viszont az, hogy mivel a postás csak úgy bedobta a tértivevényes levelet, tehát nem vettem át hivatalosan, ezért lehet-e bajom abból, ha nem megyek el, mivel hivatalosan meg sem kaptam a levelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!