Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Támogatjátok vagy ellenzitek,...

Támogatjátok vagy ellenzitek, hogy azonos nemű párok gyermekeket fogadjanak örökbe Magyarországon?

Figyelt kérdés

2023. nov. 17. 17:22
A kérdező szavazást indított:
Támogatom!
Ellenzem!
53 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Tartózkodom.
2023. nov. 17. 17:23
 2/11 anonim válasza:
83%

Már rengeteg felnőtt van a világban akiket azonos neműek neveltek fel és tisztességes, egészéges emberek lettek. Utána lehet nézni.

3 aggályt szoktak felhozni

1. A gyerek meleg lesz.

Igen, lehet az is mint ahogy egy hetero párnak is lehet meleg gyereke, de nem törvényszerű, nem nevelik őket melegnek.

2. Nincs ellenkező nemű példa.

Általában vannak rokonok és barátok. Ugyan úgy körül veszi őket az ellenkező nem mint egy hetero pár gyerekét.

3. Piszkálni fogják a gyereket.

Egy homofób szülő gyereke lehet piszkálni fogja mert ezt hallja otthon de amúgy a gyerekeket jobban érdekli milyen játéka van a másiknak.

Egyébként mindenért piszkálhatják de a szülők és a tanárok/óvónő rendezhetik a dolgot.

Semmilyen formában nem jó a gyereknek az árvaház ha nagyon kedvesek a nevelők akkor sem. Megérdemlik hogy szerető, gondoskodó közegben nőjenek fel.

2023. nov. 17. 17:35
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
Inkább nevelje fel egy azonos nevű pár, mint hogy árvaházban éljen szeretet nélkül
2023. nov. 17. 18:08
 4/11 anonim ***** válasza:
18%
Én nem örültem volna, ha homi pár nevel fel, pedig 12 évig gyivis voltam.
2023. nov. 17. 20:31
 5/11 anonim ***** válasza:
77%
#4 Na meg is látszik az sajnos.
2023. nov. 17. 22:02
 6/11 anonim ***** válasza:
15%
#5 Noneba:D csak nem ismersz?
2023. nov. 18. 04:43
 7/11 anonim ***** válasza:
83%
Alapjaraton nem, de ha arra gondolok, hogy szegeny gyerekek a gyerekkorukat arvahazban/otthonban csalad nelkul eljek le, mikozben van egy par aki befogadna. Akkor nyilvan tamogatom.
2023. nov. 18. 08:43
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg, végtelen sok gyivissel találkozok, járok be gyivóba.

Milliószor a meleg szülők. Lehet száz ellenérvet mondani, egyik sem fogja tudni felül múlni azt ami egy ilyen intézetbe megy.

2023. nov. 18. 17:24
 9/11 anonim válasza:
49%
Inkább háziállat,mint gyerek.
2023. nov. 19. 05:37
 10/11 anonim ***** válasza:
47%
Magyarországon szerintem nem szerencsés
2023. nov. 19. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!