Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hova lehet jelenteni egy...

Hova lehet jelenteni egy ilyen màig praktizàló hàziorvost?

Figyelt kérdés
Folyamatosan olyan dolgokat ír ki a facebookjàra, ami alapjàn nyilvànvaló hogy pszichiàtriai kezelèsre szoruló súlyos elmebeteg.
2023. nov. 16. 21:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Amíg nem a rendelőjében, rendelési időben nyomja ezeket a sületlenségeit, addig semmi köze hozzá a felügyeleti szervüknek.

Őszinte legyek? Fogalmam sincs, hogy a mi háziorvosunk FB-oldalán mi van, mert sosem néztem. Nem érdekel a magánélete, a magánvéleménye bármiről is. Az érdekel, hogy a rendelőben engem ellásson, ha szükséges.

2023. nov. 17. 13:20
 12/17 anonim ***** válasza:
Ez tényleg nem normális gondolkodásmód, de nem elmebeteg.
2023. nov. 17. 22:19
 13/17 A kérdező kommentje:

"Ez év januárjában elhatázortam hogy beviszem Istent az állami egészségyügybe.

Erre kaptam egy hatalmas pofont a sátántól..

Egy mRNS oltással elvéve apámat akarta bebizonyítani, hogy ő az úr az állami egészségyügyben.

Nem tudott megfélemlíteni, nem álltam meg.

Itt vagyok. Isten is itt van!"

Ez szerintetek normális?

Egy ilyen valláskárosultsággal keveredő paranoid skizofrénnek tényleg hagyni kell hogy orvosként működjön???

2023. dec. 11. 07:57
 14/17 anonim ***** válasza:
50%

Kérdező, téged kéne bevinni sürgősen a zárt osztályra.

Világosan leírtuk, hogy amíg nem rendelési időben nyomja ezt a betegeknek, addig magánügye, miről mit gondol.

Te viszont értelmi fogyatékos vagy, hogy ezt nem vagy képes felfogni.

2023. dec. 11. 08:51
 15/17 A kérdező kommentje:
Te tényleg ilyen hülye vagy, hogy azt hiszed, hogy ha ilyenek nyom a facebookján, akkor orvosként nem ilyen baromságokkal agitálja a betegeit?
2023. dec. 11. 09:24
 16/17 A kérdező kommentje:
Persze lehet engem hülyézni, míg meg nem öl valakit ez a gyagyás.
2023. dec. 11. 09:25
 17/17 anonim ***** válasza:

15-re:

Eddig egy szóval sem írtad, hogy a betegeit is agitálja.

Nem írod le ügy lényeges körülményeit, mellébeszélsz, aztán csodálkozol, hogy félremennek a válaszok.

Csak megerősödik a véleményem, hogy te fogyatékos vagy.

Ettől függetlenül lehet, hogy ezzel az orvossal is baj van, de a te írásaidból ezeket nem lehet egyértelműen megállapítani. Csak azt, hogy veled van gond.

2023. dec. 11. 09:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!