Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Van olyan lőfegyver amit...

Van olyan lőfegyver amit magadnál hordozhatsz önvédelem szempontjából?

Figyelt kérdés
Azért nem arra gondolok hogy Nerf hanem amivel mondjuk ha bántani akarnak meg tudod vele ijeszteni.

2023. nov. 16. 17:31
 1/9 anonim ***** válasza:
64%
Engedély nélkül és ijesztgetésre max egy airsoft-pisztolyt. Sötétedés után én megijednék ha rámfognák.
2023. nov. 16. 17:38
 2/9 anonim ***** válasza:
59%
Esetleg egy csúzli.
2023. nov. 16. 18:29
 3/9 A kérdező kommentje:
Aha, értem.
2023. nov. 16. 19:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Nincs. Egy jó paprika spray-t ajánlok. Nem kell ijesztgetni, ha látod hogy megindul feléd fújsz és rohansz. Garantáltan békénhagynak.
2023. nov. 16. 20:39
 5/9 anonim ***** válasza:
83%

Lőfegyvert (lőfegyver az az éles fegyver) csak engedélyjel amit meg nem fognak adni.

Max gáz riasztó lehet nálad de ahhoz is kell engedély. Azt ki szokták adni.

2023. nov. 17. 06:21
 6/9 Thunderfairy ***** válasza:
77%
Legálisan gázpisztolyt és gázsprét használhatsz. Nem ijesztgetsz mert elveheti ahelyet hogy megijedne. Ha elő kellet venni akkor már használod is.
2023. nov. 17. 12:10
 7/9 A kérdező kommentje:

4: Aha, értem.

5: Tudom hogy a lőfegyver az éles fegyvert jelenti de itt most nem csak arra gondolok.

6: Aha, értem.

2023. nov. 17. 16:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Legálisan semmi ilyet. Esetleg gumilövedékest.

Ha mindenképp ijesztgetésre kell, akkor valami olyan gázpisztoly kell, aminek ránézésre élethűen nagy átmérőjű a csőtorkolata.

2023. nov. 24. 10:21
 9/9 A kérdező kommentje:
Értem.
2023. nov. 26. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!