Kaphatnak valamilyen komolyabb büntetést azok, akik öngyilkosságba kergették az osztálytársukat Sümegen, vagy megússzák felfüggesztettel?
Hallottam a történetet és elítélem, amit a fiúk tettek, nyilván megérdemlik a büntetést, de. Valami nekem azt súgja, hogy lesz egy "második" felvonása a történetnek, ugyanis láttam a Facen, Tiktokon posztokat, ahol azon kívül, hogy olyanokat írnak, hogy megdöglesz, meg szétb*szlak, már utca szinten osztanak címeket és simán el tudom képzelni, hogy valaki felkeresi és komoly sérülés lesz a vége. Kamu profillal is találkoztam már (abból gondolva, hogy kettő is van és az egyiken nincsenek egy hétnél régebbi tartalmak). Sajnos Pistike nem bírta azt a mennyiségű zaklatást amit a három fiútól kapott, de most egy ország zaklatja hasonlóan ezeket a fiúkat, akik lehet erősebb lelki világúak, de biztos, hogy bennük is van egy határ, ami nem véges. Tényleg ez kell, hogy ezek a szavak további életetek követeljenek, ebben az amúgy is borzasztó világban? Most kiemeltek egy esetet, de vajon még hány ilyen történhet akár a napokban is?
Ez szigorúan az én véleményem, nem akarok senkit megtéríteni, de ki kellett írnom ezt most már magamból, nekem ilyen a lelki világom, mindig próbálom mindenben a pro-kontra dolgokat keresni, és így véleményt állítani.
Sok ilyen komment van, de szerintem csak szájkaratésok.. nem lesz semmi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!