Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kaphatnak valamilyen komolyabb...

Kaphatnak valamilyen komolyabb büntetést azok, akik öngyilkosságba kergették az osztálytársukat Sümegen, vagy megússzák felfüggesztettel?

Figyelt kérdés
Picit nyugodtabban aludnék, ha tudnám, hogy a jövő karácsonyt Tökölön ünneplik.
2023. nov. 12. 20:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
33%

Hallottam a történetet és elítélem, amit a fiúk tettek, nyilván megérdemlik a büntetést, de. Valami nekem azt súgja, hogy lesz egy "második" felvonása a történetnek, ugyanis láttam a Facen, Tiktokon posztokat, ahol azon kívül, hogy olyanokat írnak, hogy megdöglesz, meg szétb*szlak, már utca szinten osztanak címeket és simán el tudom képzelni, hogy valaki felkeresi és komoly sérülés lesz a vége. Kamu profillal is találkoztam már (abból gondolva, hogy kettő is van és az egyiken nincsenek egy hétnél régebbi tartalmak). Sajnos Pistike nem bírta azt a mennyiségű zaklatást amit a három fiútól kapott, de most egy ország zaklatja hasonlóan ezeket a fiúkat, akik lehet erősebb lelki világúak, de biztos, hogy bennük is van egy határ, ami nem véges. Tényleg ez kell, hogy ezek a szavak további életetek követeljenek, ebben az amúgy is borzasztó világban? Most kiemeltek egy esetet, de vajon még hány ilyen történhet akár a napokban is?

Ez szigorúan az én véleményem, nem akarok senkit megtéríteni, de ki kellett írnom ezt most már magamból, nekem ilyen a lelki világom, mindig próbálom mindenben a pro-kontra dolgokat keresni, és így véleményt állítani.

2023. nov. 14. 20:36
 12/17 anonim ***** válasza:
69%
11-es, pedig a többi diák abból tanulna igazán, ha ezeket most meglincselné a nép. Mert ha csak egy kis ejnyebejnyét kapnak, akkor még sok hasonló öngyilkosság lesz az ilyen rohadék zaklatók miatt. Örülnék, ha végre egyszer az emberek, a nép szolgáltatna igazságot és nem a hitvány törvények. Csak így lehetne véget vetni az iskolai bántalmazásoknak.
2023. nov. 14. 21:09
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Sok ilyen komment van, de szerintem csak szájkaratésok.. nem lesz semmi..

2023. nov. 14. 22:17
 14/17 anonim ***** válasza:
2023. nov. 15. 13:03
 15/17 anonim ***** válasza:
Vannak pletykák, hogy az egyik gyereket elkaptàk és kórházban van. Nem tudom, hogy mi igaz belőle. Facebookon volt 1-2 ilyen komment.
2023. nov. 15. 19:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Egy videó is terjed már, ahol megverték az egyiket. De ki tudja, hogy mi igaz,lehet, hogy nem is ő van rajt.
2023. nov. 16. 19:45
 17/17 anonim ***** válasza:
Utolsó gáz
2023. nov. 16. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!