Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogyan lehet leépíteni az...

Hogyan lehet leépíteni az ilyen erőszakos homárokat?

Figyelt kérdés

Van egy távoli ismerősöm, 40es családapa, feleség, gyerekek stb. (én 27 vagyok) Nemrég rámírt a messengeren, hogy szívesen ráverné a faszát a szakállamra. Miután leküzdöttem az ebből fakadó hányingerem, persze print screen, elküldtem a feleségének (már eleve, hogy lehet akkora barom valaki hogy az ilyet messengeren intézi, na mmindegy) oltári balhé lett belőle.

Most engem hivogat az isten barma, hogy nagyon vigyázzak magamra, ki fog rugatni meg ilyenek. Mégis mi a fenét lehet ezekkel kezdeni, nem hiszem hogy a rendőrség érdemben foglalkozna a dologgal.

2023. nov. 9. 09:40
 1/10 anonim válasza:
100%

Azon kívül hogy letiltod, meg nem veszed fel? Úgysem fog csinálni semmit, csak szájkaratézik.

Ha mégis felveszed neki, akkor dobd be neki az elején, hogy rögzíted a telefonoddal a beszélgetést, hátha nem csak a családját hanem a rendőrséget is érdekelni fogja.

2023. nov. 9. 09:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy ha nem kopik le, elküldöd a screenshotot a munkahelyére meg az összes ismerősének, aztán nyomtatsz belőle 500 példányt az arcképével és szétszórod a környéken
2023. nov. 9. 10:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

"nem hiszem hogy a rendőrség érdemben foglalkozna a dologgal"

Van, ami nem hit kérdése. De a zaklatók többsége is tisztában van azzal, hogy az áldozat a lehető legritkább esetben fog rendőrséghez fordulni.

2023. nov. 9. 10:15
 4/10 anonim válasza:
100%
Jelentsd fel a francba, az ilyen patkányféreg-viselkedésű egyéneknek a börtönben a helyük!
2023. nov. 9. 10:49
 5/10 anonim válasza:
52%
Zsarolás, fenyegetés, becsületsértés, szexuális zaklatás fajtalankodásra, sorolhatnám. Megérdemli, ha kap az asszonytól, meg a gyerekeitől... Bár ha lehet, hatóság helyett békésen beszéljétek meg, ha nem megy, akkor veszélyes bűnöző, másokat is megronthat, irány a rendőrőrs!
2023. nov. 9. 10:52
 6/10 anonim válasza:
8%
A homár fajtája majd a börtönben megkapja lehet a maga nagy büdös pofonjait.
2023. nov. 9. 10:54
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem semmi bajom ilyesmi esetekben ( na jó más esetben sem nagyon) az önbíráskodással. Csapkodd meg egy picit, aztán rájön hova verje a f@$át és hol fenyegetőzzön.
2023. nov. 9. 12:05
 8/10 anonim ***** válasza:
95%
Számomra hihetetlen a sztori.
2023. nov. 9. 12:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Ki kell toloncolni Iránba.
2023. nov. 9. 12:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Vágd le a szakáladat, és küldj neki egy képet rólla, "na most verd rá hülyegyerek" szöveggel.
2023. nov. 10. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!