Milyen értelemben? A legkevésbé talán az USA-ban szól bele az életedbe az állam. De, ha vétkezel, akkor ott az egyik legkomolyabbak a büntetések.
Míg pl skandináv országokban egy segre pacsi is nemierőszak, de ha meg is büntetnek, az kb egy rehabos nyaralás a világ más részeihez képest.
Ha a létező törvényeket nézzük, akkor Európa és Észak-Amerika.
Ha azok betartatását, akkor pl Szomália, és hasonló színvonalú területek.
#1 Az USA csak szövetségi szinten olyan laza, az egyes államok szintjén nem annyira, másrészt papíron tele vannak röhejes múltbéli törvénykövületekkel, csak épp a kutya sem tartatja be őket.
Szerintem Hollandia a győztes.
Sealand, európai magán hercegség, de csak UK ismeri el.
Egyébként meg törvénykezést részenként érdemes nézni, mert annyira szerteágazó, és így annyira nem összehasonlítható egészben. Pl. a világ nagy részén a nők járhatnak szabadon, haj és arctakarás nélkül, máshol meg simán agyonverhet érte az erkölcsrendészet, mint Iránban. De sok helyen lehet szarvasmarhát enni, Indiában keményen büntetnek érte.
Lehessen szexelni tini csajokkal mint nálunk vagy a japanoknoknal 14 tol .
Lehessen drogozni mint Hollandiában.
És Lehessen fegyvert tartani mint usa ban
Ja és ne legyen sok adó és közlekedési szabály. 😀 ilyen esetleg valahol ?
Valami elmaradott közép afrikai falut javallanék akkor.
8# Szerbia meg nincs is messze.
Ott olcsó az élet vajon így az EU kívül?
Szerintem túl sok a szabalyunk itthon. kár hogy nem csak annyi hogy ne ölj ne bantalmaz ne lopj ne eroszakolj ennyi full elég lenne a szabad élethez szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!