Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Bírósái behívást kaptam 18...

Bírósái behívást kaptam 18 évesen?

Figyelt kérdés
Sziasztok, édesanyám azzal tájékoztatott, hogy bírósái behívást kaptam, viszont nem is csináltam semmit ilyenkor mi történik? Nem címezhették rosszul mivel az utca,név stimmel, esetleg feljelentettek engem, vagy megvádolhattak? De ha igen mivel? Szinte csak játszom, illetve ha lemegyek az utcára zenéthallgatva dohányzom szóval és elkerültem mindent, szóval nem is lehetne azt mondani hogy verekedés vagy ilyesmi. Ilyenkor mi állhat a háttérben? Kell e félni?
2023. okt. 24. 18:25
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Illetve eddig küldtek többször is, csak direkt rossz címre hogy ne tudjunk válaszolni…
2023. okt. 26. 14:58
 12/13 anonim ***** válasza:

"direkt rossz címre, hogy ne tudjunk válaszolni"

Ácsi, ez nem így megy. Direkt? Szerinted egy hivatal erőfeszítést tesz, hogy konkrétan veled babráljon ki? Ugye ezt nem gondolod komolyan?

2023. okt. 27. 09:24
 13/13 A kérdező kommentje:
Az ö ügyvédjük amit küldött, itt semmilyen hivatalrol nincsen szó. Régi lakást adták meg, én nem tudtam átvenni ennyi.
2023. okt. 27. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!