Orbán milyen alapon nem engedte meg a palesztín civilek melletti humánus tüntetést terrorizmusra hivatkozva?
"Én nem gondolom, hogy minden palesztín terrorista lenne"
Akkor te egy boldog ember vagy, csak sajnos ez nem fog örökre így maradni.
Mindig a kisebb ellenállás felé megy. Mindig a kisebségeket támadja és mossa össze jelen esetben palesztinok=terroristák.
Melegek=pedifilok
Mert a civilek között bújtak meg a palesztin vérengző gyilkosok, akik Izraelben ártatlan embereket mészároltak le brutális módon. Anyák hasából vágták ki a gyerekeiket. Gyermekeket fejeztek le!
Most meglapulnak a lakosság között és a legyilkolt embereket és a rokonaikat még ők nevezik gyilkosoknak?!
Egy gaz banda mind, pusztulásra ítélték ezzel a brutálus gyilkosság sorozattal a saját fajtájukat, saját népüket!
Ne is várjanak és nem is szabad védeni ilyen terroristákat!
Ahol ezek mellé áll bárki, az a világ keresztény-zsidó népének a hasonló kiirtását akarja.
Ők a világ minden emberét elpusztítanák, aki nem közéjük tartozik!
Egyszerűbben azt lehet mondani, aki kardot fog, az kard által hal meg. Aki békétlenkedik, az ne várjon mást, válaszként!
7. Ekkora álszent sz@rt még nem hallottam. Az izraeliek is megéri pénzüket... Ebben a konfliktusban és 75 éve.
Biztos zsidó vagy, mert normális ember nem ír le olyat, hogy minden palesztín terrorista. Idióta
Eddig megvoltak kisebb villongűsokkal, de amit tettek, szerintem azzal a világ normál értékrendű békés embereinél betelt a pihár!
Egyébként római katolikus keresztény családból származom, de nem tartom már a vallásomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!