Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Legalis-e Magyarorszagon a...

Legalis-e Magyarorszagon a prostitucio?

Figyelt kérdés
Milyen jogszabalyi feltetelek betartasa mellett?
2023. okt. 22. 15:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A lehető leglegálisabb.
2023. okt. 22. 15:47
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Nem büntetendő, törvényileg komolyabban nincs szabályozva. De nem voltam még olyan k*vánál, aki áfás számlát adott a menet után, ahogyan a bankkártyámat is legfeljebb csak szórakozás céljából tudtam lehúzni.
2023. okt. 22. 15:52
 3/6 anonim ***** válasza:
92%
Üdv, Engem is erdekel🤣🤣irtam is ki egy kerdest.
2023. okt. 22. 15:53
 4/6 anonim ***** válasza:
69%

Teljesen legális. Egyéni vállalkozóként jogosult TAJ kártyára, nyugdíjra, mindenre. Masszőrként vannak bejelentve. Mindenki így csinálja, akinek van egy csöpp esze.

Amivel sokan keverik az a kerítés: na ez illegális, vagyis lányokat futtatni, bordélyt üzemeltetni.

2023. okt. 22. 17:08
 5/6 Justinianus ***** válasza:
100%

"törvényileg komolyabban nincs szabályozva"

Csak jogszabály meghatározza, hogy ki, hol, mikor, hogyan nyújthat egyéni vállalkozóként TEÁOR 960901 szakmakódú szexuális szolgáltatást. Ahogyan minden más szolgáltatás esetében is.

Számlaadási kötelezettsége van, de csak külön kérésre kell számlát kiállítania, ahogyan máshol is. Online pénztárgép és ezzel együtt bankkártya terminál használatára nem kötelezett tevékenység.

2023. okt. 22. 20:24
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak az elosegitese buncselekmeny. Kerites, emberkereskedelem
2023. okt. 24. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!