Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Köztéren elhelyezett szereleml...

Köztéren elhelyezett szerelemlakatok feltörése jogilag jelenthet bármilyen problémát?

Figyelt kérdés

Mostanság gyakorlom a lakatfeltörést, de itthon véges mennyiségű lakatunk van és egy olyan rács mint pl a Deákon, ami roskadásig van különböző lakaotkkal jó gyakorlóterep lenne.

De van joga bárkinek (akár rendőrnek) beszólni érte, ha én ott leülök és sorra nyitogatom a lakatokat?

2023. okt. 19. 22:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem csak munkát spórolszba hivataloknak, ha leszedegeted a lakatokat, amiket előbb-utóbb úgyis leszednének.
2023. okt. 20. 08:25
 12/15 anonim ***** válasza:
Mégis miért akarsz profi lakatfeltörő lenni?
2023. okt. 20. 09:41
 13/15 A kérdező kommentje:

Már az is baj, ha az embernek van hobbija?

Csak feltettem egy kérdést, erre egyesek már konkrétan elzárnának....

Ha mások szerelmi életének jelképének leszedése közösségellenes magatartás, akkor a lakatok feltevői meg közszeméremsértést követtek el:D Azért ne nézz már hülyének, hogy egy köztéren random helyen lerakott lakatot úgy kéne kezelni, mint mások magánéletének a részét:D

A kérdés végül igen, arra fut ki, hogy az önkori tulajdona-e, vagy cska elhagyott szemétnek minősül-e. Mert lényegében ez a döntő.

7, minél több és minél változatosabb lakatokra lenne szükség. Nyilván bevásárolhatok is az OBIban, de valjában nekem nincs szükségem rájuk.

Egyébként a közteeres lakatokat is visszatenném oda ahonnan levettem, elvégre mi a francot kezdjek velük:D A kinyitás a lényeg, nem a lakat birtoklása vagy elhelyezése. Csak ha törvénybe ütközik, akkor a kinyitás folyamán megüthetem a bokámat, hiába nem viszek vagy rongálok meg semmit. Ezt szeretném elkerülni.

10, nem az a cél, hogy a lakatok nyita legyenek, hanem az, hogy ki tudjam nyitni őket. Innentől kezdve a tolvajkulcs nem megoldás arra amit akarok.

2023. okt. 20. 11:31
 14/15 Hintalow ***** válasza:
89%
Vègül is nem, mert önszántukból hagyják ott az emberek, de azèrt arra kèszül fel, hogy egy ilyen akciónál azèrt tuti elkezdik páran skandálni neked, hogy "csapassad kis lúzer, nem jut neked sem lakat sem szerelem" 😅😂
2023. okt. 20. 12:57
 15/15 A kérdező kommentje:
Óóóó, lakat és szerelem is akad itt bőven. Házas vagyok;D
2023. okt. 20. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!