Forgalmit már nem kell magunkkal hordani, mert a központi adatbázisból könnyen lekérdezik a rendőrök az adatokat. Ez tetszik. A személyit, lakcímkártyát stb meddig kell még magunknál tartani? Mikortól lesznek teljesen digitális okmányok?
Jó lenne, ha nem kéne minden okmányt magunkkal cipelni.
Szerintem folytatni kéne a digitalizálást.
Nyilván nem tenném kötelezővé mindenkinek, de aki szeretné, használhatná a központi applikációt stb az esetleges igazoltatások alkalmával. Így nem kell 5 féle okmányt állandóan magunkkal cipelni.
"Saját szemeddel győzödtél meg."
Arrol, hogy nem hamis a forgalmi, szemelyi, amit az orrod ala dugnak? Hogyan gyozodtel meg rola?
“ Arrol, hogy nem hamis a forgalmi, szemelyi, amit az orrod ala dugnak? Hogyan gyozodtel meg rola?”
Igen. Mindenki hamis forgalmi és személyi igazolvánnyal jár.
Az én példám 100.000ből 99.999 a te eseted 1. Teljesen életszerű.
Gondolom körbe kérdezel rengeteg ismerősöd cseszték át egy balesetnél, hogy minden okmány amit mutattak az hamis volt.
Istenem.
“ Arrol, hogy nem hamis a forgalmi, szemelyi, amit az orrod ala dugnak? Hogyan gyozodtel meg rola?”
Tökre igazad van. Nálunk a kisboltba Marika néni mindig rendőrt hív, ha készpénzzel fizetsz. Elvégre hogyan győződne meg róla, hogy nem hamis át 5.000res?😂😂
Szerinted ez így működik?😂
Az auton van egy rendszam, ami alapjan egyszeru lekerdezni.
Annak viszont nem mindenki orulne, ha igazoltataskor levennek az ujjlenyomatat pl.
Igen. Az autónak van rendszáma ami alapján egyszerű lekérdezni.
Egy személynél miért kene ujjlenyomat?
Egy embernek nincsenek egyedi adatai?
Ugyan úgy, egyszerűen le lehet kérni adatok alapján.
#15 hogyan ellenorzod bemondasra, hogy hiteles az adat?
Es ha a szomszed jozsi adatait adom meg?
Én nem tudom ellenőrizni. Nekem nem is kell.
A rendőr bemondás alapján tudja ellenőrizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!