Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Milyen növényt szabad otthon...

Milyen növényt szabad otthon termeszteni a kertben?

Figyelt kérdés
2023. okt. 15. 17:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nem csak ezt a kettőt, vehetsz facsemetét, gumókat, hagymát is például.
2023. okt. 15. 18:56
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

"Minden tiltva van"

Ezt nem is tudtam. Eddig nekem sikerült a kertben krumplit, uborkát, hagymát, fokhagymát, paprikát, paradicsomot, sütőtököt, patisszont, szőlőt, sárgarépát, petrezselymet, karalábét, szedret, málnát, cseresznyét, meggyet, földiepret, körtét, almát, szilvát és birsalmát is termelni. Ezek egyikéről sem tudtam, hogy tiltott, de most már jobban fogok vigyázni.

2023. okt. 15. 19:31
 13/21 Hova gondolsz ***** válasza:

Kérdező!

Azokon a növényeken kívül, amiket az 5-ös felsorolt, bármit termeszthetsz.

Egyáltalán hogy jutott eszedbe egy ilyen kérdés?

2023. okt. 15. 19:34
 14/21 anonim ***** válasza:

[link]

Tudtad? Illegális ezt az ősi magyar növényt termeszteni: gigabírság jár érte

2023. okt. 15. 19:56
 15/21 Hova gondolsz ***** válasza:
100%

ha nekem szól a kérdés, akkor:

"Az étkezési mák termesztése kiskertekben engedélyezett, de 500 m2 feletti termőterület esetén a díszítő- és ipari mák termesztése bejelentés köteles, gubójában lévő narkotikum tartalma miatt. Étkezési mák kategóriába tartoznak az alacsony alkaloid tartalmú fajták."

Forrás:okoskertesz.hu

2023. okt. 15. 20:03
 16/21 A kérdező kommentje:
Nem akartam sokat. Csak a kis kertemben zöldségeket termeszteni. Ami senkinek nem lett volna útba. De a hatalomnak ez nem tetszik, mert azt akarják, hogy a multikból vegyünk szar, túlárazott ételt, hogy mások gazdagodjanak rajtunk. Így az összes pénzünk szépen kimegy az országból, át a zsidókhoz.
2023. okt. 15. 20:03
 17/21 anonim ***** válasza:
91%

"Nem akartam sokat. Csak a kis kertemben zöldségeket termeszteni. Ami senkinek nem lett volna útba"

Ezt teljesen nyugodtan megteheted, nincs különösebb akadálya. Rajtad kívül még több százezren tesznek így országszerte.

"De a hatalomnak ez nem tetszik, mert azt akarják, hogy a multikból vegyünk szar, túlárazott ételt, hogy mások gazdagodjanak rajtunk"

Fóliasapka van rajtad? Ha nem, gyorsan vedd fel!

2023. okt. 15. 20:05
 18/21 Hova gondolsz ***** válasza:
91%

Kérdező, a saját kertedben termeszthetsz növényeket.

Látod, hogy többen is írták, hogy ők is termesztik.

Gondolod, hogy a "hatalom" azzal foglalkozik, hogy te mit és mennyit termelsz egy-mondjuk- 600 nm2-es kertben?

2023. okt. 15. 20:07
 19/21 anonim ***** válasza:

Esetleg valami társasházi közös kertben próbálkoztál ezzel, vagy random közterületet kerítettél el?

Vagy októberben vetetted el a magokat, és valaki szólt, hogy már nem lehet?

Vagy elszórtad a magot, de lerágták a csigák, és ez a bajod?

2023. okt. 16. 09:03
 20/21 A kérdező kommentje:

Nem is szabadna boltból vásárolni. Csak piacról. Mindent magunkank kéne megtermelni.

Ezek itt csak mérgeznek, meg elveszik a pénzünk. Ami megnő a kertben, azt megvehetjük sokkal rágábban, és sokkal szarabbat. És még genetikailag korcsosít is minket. Szándékosan olyanra növesztik őket, hogy tökéletesek legyenek. Kicsik, de k*va arányos. Közben egy szar.

Az igazi zöldség, és gyümölcs, az nincs genetikailag mérgezve. Az nagy, és látszik, hogy nem mérnökök tervezték. Az ott nő, a talajban, a ház előtt. Az megbízható.

nem is szabadna másmilyet venni.

2023. okt. 16. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!