Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A bántalmazást kinek jelzik?

A bántalmazást kinek jelzik?

Figyelt kérdés
Ha szemtanúja vagyok annak, hogy valaki bántja a nyílt utcán a gyerekét, és szólok a védőnőnek akkor ő jár utána a dolognak, vagy szól a gyámügynek? És kiderülne, hogy én szóltam? Mármint anyuka megtudná valahonnan?
2023. okt. 6. 11:30
 1/2 anonim ***** válasza:
52%

Nem derülne ki, de áruld már el, melyik védőnőnek szólnál és ő hogyan azonosíthatná be azt az anyukát?

Látsz egy idegen nőt a kisgyerekével a magatok háza előtt, ahogy veri a gyerekét. Elmész a te védőnődhöz, elmondod a nő külsejét, mire a védőnő rögtön kapcsol, hogy ez a nő csakis a város túlsó végében lakó Marcsika lehet, aki X.Y. kolléganőhöz tartozik és máris szól neki, hogy tudjon róla.

Ennél azért kicsit többen lakunk ebben az országban. Talán Liechtensteinben vagy San Marinoban működne ez a módszer.

2023. okt. 6. 11:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Onnan, hogy én is és a védőnő is ismerjük ezt az anyukát...
2023. okt. 6. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!