Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az miért van, hogy a lengyel...

Az miért van, hogy a lengyel prostik képesek adót fizetni, ezért teljesen legálisan lehetnek fent a neten az oldalaik meg az áraik, a magyarok viszont adócsalók, ezért "szexpartnerkereső" oldalak vannak csak hazánkban?

Figyelt kérdés
Lengyelországban és Magyarországon is legális a prostitúció, de amíg nálunk a rosszlányokon és hasonló oldalakon sunnyognak, addig a lengyeleknél normálisan leírják, hogy mit is szolgáltatnak, hol, és mennyibe kerül.

2023. okt. 1. 16:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%

A lengyelek fejlettebbek, mint a magyarok, nem csak anyagiakban, de főleg fejben.

Nem tudom Varsóban jártál-e, de még sok nyugat-európai nagyvárost is überel, inkább hasonlít Szöulra vagy Tokióra, tiszta Cyberpunk az egész.

2023. okt. 1. 16:47
 2/12 anonim ***** válasza:
26%

Nem sunnyognak a rosszlányokon, teljesen nyíltan le van írva, hogy miről van szó.

Varsó meg nem egy nagydurranás, attól még, hogy van ott 5-6 felhőkarcoló még nem lesz Tokió kanyarban sem. Szentpéterváron es Moszkvában még több felhőkarcoló van, most akkor az is Tokió?

2023. okt. 1. 16:58
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

#2 Moszkvában és Szentpéterváron is vannak hasonlóan fejlett részek, én úgy általánosságban úgy látom, hogy amíg Nyugat-Európának Amerika a példa a városfejlesztésben, addig Kelet-Európának Dél-Korea.

Budapesten is bukkannak fel egyre jobban ilyen "szöulos" részek pl. a MüPa körül, vagy a Váci úton ahol az eMag központi irodája van, de Varsó minden felsorolt város előtt jár ebben.

2023. okt. 1. 17:01
 4/12 anonim ***** válasza:
69%
A magyarok jellemzően lusták, kényelmesek, fel vannak háborodva mindenen, ami nekik nem megfelelő és mindenhol keresik a számukra legkényelmesebb utat. Leginkább a külvilággal, másokkal, a társadalommal szemben vannak elvárásaik és kritikáik, saját magukat nem próbálják önkritikával szemlélni, csak a saját kényelmüket nézik. Ezt a másokkal szembeni magas szintű kritikát itt az oldalon is kiválóan meg lehet figyelni a válaszokban, ez az "én vagyok a tökéletes, nekem ez és ez jár, mások meg nem tökéletesek" gondolkodás jellemző hazánkra sajnos. Ezért is szidják kb. mindenhol a politikusokat nálunk, legyen bármelyik kormány hatalmon, vagy itt a kérdezőket, a válaszolók szövegértési képességeit, legyen szó jogos vagy jogtalan kritikáról. A nálunk sokak által szidott romákban (milyen érdekes, őket is kritizálják) negyed ennyi kritikus hajlam nincs, mint a magyarokban, és sokszor segítőkészebbek, mint a magyarok, például.
2023. okt. 1. 17:04
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

2. "Nem sunnyognak a rosszlányokon, teljesen nyíltan le van írva, hogy miről van szó."

EZ nme így van. Nincs nyíltan leírva semmi. Szexpartnerkeresőnek van bejegyezve, de nem az, hanem prostituáltakat közvetít az oldal. Kíváncsi lennék, ki tud ott ingyenes szexpartnert találni.

2023. okt. 1. 17:05
 6/12 anonim ***** válasza:
67%
Más kultúra, nálunk nagyon nehezen szoknak rá az emberek a normális adózásra, sajnos.
2023. okt. 1. 17:06
 7/12 DK-s ***** válasza:
52%

Én is azt mondom, hogy nem sunnyognak.

Nálunk az a helyzet, hogy elvileg "tilos", gyakorlatilag viszont a kutyát sem érdekli. Ha érdekelné, a "rosszlányok", "vidékilányok", stb, már nem létezne.

Semmi kertelés a hirdetésekben, telefonszám adott, az árat pedig értelemszerűen nem írhatja ki. De senki ne mondja nekem, hogy nem világosak a hirdetések.

2023. okt. 1. 17:12
 8/12 anonim ***** válasza:
46%

Nem adócsalók a magyarok sem. Én is a RL-on hirdetek, és nagyon sokan adózunk. Az ár kiírása viszont egyáltalán nincs összefüggésben az adózással.

Árakat azért nem lehet kiírni, mert Magyarországon tilos a szexuális szolgáltatás reklámja. Ezt a reklámtörvény szabályozza. Ha árak lennének kiírva, akkor az oldal a reklámtörvénybe ütközne és rendesen kapná a bírságokat, egy idő után valószínűleg le is húzhatná a rolót... Sem a hirdetők, sem az oldal üzemeltetői nem tehetnek arról, hogy ilyen jogszabályokat alkottak a politikusaink. Mi csak próbáljuk a lehető legjobban betartani a jogszabályokat. De ennek semmi köze az adózáshoz...

2023. okt. 1. 17:54
 9/12 anonim ***** válasza:
8%
Mert itt nem szokás adót fizetni. Drága is, meg nem is kell. Hülye, aki csinálja.
2023. okt. 1. 20:14
 10/12 anonim ***** válasza:

Le van írva, hogy alap/extra, ebből következik, hogy fizetős a dolog. Engedélyezett a beszámolók írása is. A szexpartnerkereső kifejezés az ízlésesség miatt van, a prostituált-, vagy k*rvakereső eleve hülyén hangozna.

2023. okt. 1. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!