Visszahoznátok a halálbüntetést?
"két évtizede nálunk megkérdeztek gyilkosokat a börtönben, hogy ha lett volna halálbüntetés akkor is elkövette volna a tettét vagy sem."
Arra bíznál ember életeket, hogy önbevallásos alapon állítólag mit mondott néhány rab?
Európai Unióban nincs halálbüntetés, és világviszonylatban nagyon kevés a gyilkosság. USA-ban van halálbüntetés, és elég sok a gyilkosság. Kínában, Japánban van halálbüntetés, és a gyilkosságok aránya Európánál is alacsonyabb. Szóval nekem első blikkre úgy tűnik, hogy semmi köze a kettőnek egymáshoz!
Csak összehasonlításként átlag országban néhány halálbüntetés van évente. Az USÁ-ban 2022-ben 18 kivégzés volt, mindegyik 10-15 vagy akár 30-40 évet is ült előtte börtönben.
Nézzük hol van több 100 kivégzés évente? Szaúd Arábia, Irán, Kína... hát egyikben sem szívesen élnék.
Igen. Nem tudom miért kegyelmezünk meg egy olyan embernek, mint Muki.
Annak idején felgyújtott egy embert, leültették, most megint kint van és csinálja a cirkuszt.
Már rég fel kellett volna kötni.
Amúgy nekem a fő gondom azzal van, hogy nézzétek meg milyen rendszerünk van, végletekig agymosott, korrupt, propagandára építő.
Valószínűleg nem a Lakatos Nintendó kapna halálbüntetést aki megússza felfüggesztettel az öregezést, hanem szép politikai tisztogatás lenne.
#27 Az összes bűnöző ott van a Fideszben, nyilván nem ítélik el őket.
De ott van a felettébb gyanús eset az EU-s pénzekért felelős szoftver eladásával kapcsolatban. A FideSS megszerezte a szoftvert aki eladta az másnapra meghalt. A FideSS szabadon garázdálkodhatott az EU pénzekkel, az EU pedig ezért sem küld nekünk pénzt.
#28 Tőled is megkérdezem: eddig hány bűnöző politikust ítéltek el? Most is börtönbe zárhatnák gyurcsány apádat, lenne is miért, mégsem teszik.
#29 Ezt biztos ide akartad írni? Semmi köze a kérdéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!