Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lecigányozott egy diák és és...

Lecigányozott egy diák és és gyomorszájba verbet ököllel. Mi lehet ebből? (Iskolán belül.)

Figyelt kérdés

2023. szept. 20. 00:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%
+ Ha ez így megy, akkor én is beverhetek a nekem beszólogató cigányoknak anélkül, hogy egy rossz szót szólnátok, igaz?
2023. szept. 20. 13:13
 12/18 anonim ***** válasza:
27%

Ha a cigànyra csak egy sima “cigàny”t odaszòlsz pl èpitkezèsen ahol jönnek mennek a kollègàk v egy suliban ahol nem ismersz mindenkit de akarsz valamit ès odaszòlsz hèj cigàny tudnàl segiteni egy kicsit?

Na akkor ezzz milyen beszòlàs mà???

2023. szept. 20. 13:17
 13/18 anonim ***** válasza:
7%
Kerdesedre valaszolva. Igen lehet egy fegyelmi, ha ok nelkul utotted meg, ha kezdemenyezte (verbalisan) akkor meg o a hibas. De mivel 10 napnal gyorsabban gyogyulo serulese van igy komoly ugy nem lehet. Max athelyeznek masik iskolaba, de nem valoszinu
2023. szept. 20. 15:05
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

És máris megérkeztünk az áldozathibáztatáshoz

Aki provokál, nem áldozat, hanem tuskó paraszt.

2023. szept. 20. 15:19
 15/18 anonim ***** válasza:
Amire az a legitim válasz, hogy ütsz és véletlenül sem vagy egy erőszakos vadbarom ettől. Legyen, de a magadfajtának pofa be, amikor a c-k kapnak egy kis testi fenyítést a viselkedesükért.
2023. szept. 20. 15:22
 16/18 anonim ***** válasza:

Az,h ciganynak nevez,nem serto. Igenis nem ciganykemt sok mindent tanultam a ciganyoktol,ami hasznos. Sok dologban jobbak a magyaroknal. Aki leciganyozott,az nagyon szuklatokuru buta ember. Valszeg a buta csaladja miatt van.

Budapesten sok nemzet megtalalhato. Ez a jo benne.

Inkabb tsnulj kifogaskezelest. Rz targyalastechnikan beluli dolog. Uzleti kepzeseken oktatjak vagy konyvekben.

Mindentol tobb leszel,amit megtanulsz.

O:-Cigany vagy.

Te: -Eddig nem tunt fel? /Igen,az vagyok. /Te is az vagy felig minimum.

Jarj el egyesuletbe boxra,ott nagy elony,h szeretsz verekedni. Ott kifejlodik benned tobb onuralom(mindenkinek ez a tapasztalata) Ksi vagy mtk jo egyesuletek. Az orakon kb a fele cigany es senki nem foglalkozik vele,kk homnan jott. Nagyon jo a hangulat es teljes elfogadas van mindenki irant az edzok reszerol is. (Ez is tapasztalat.)

2023. szept. 26. 08:46
 17/18 anonim ***** válasza:

16-os vagyok.

A sertesekem lepj tul. Ne mezz hatra . Csak azt seregetik, aki latjstoan megsertodik. Ha poent csinalsz brlole,akkor befejezi. Mert azza te fogsz rajta rohogni.

Csak a celoddal foglalkozz. Ne engedj az erzelmeidnek,merg az visszahuz. Az utad a kerulo kis fergeket,mint a leciganyozot rohogd ki. A bosszuallas is idoes energiavesztegetes.

Nezd meg a hazdag uzletembereket. Mindenre szrnak,bologatnak es csinaljak a penzt. Szintiszta logikaval kezelik a szitukat. Ez vezet a meghazdagodas fele.

2023. szept. 26. 08:51
 18/18 anonim ***** válasza:

Na miután a sok (feltehetően bunyózni sem tudó) fehér ember kifejtette, hogy nyugodtan el lehet viselni, ha az embert lecigányozzák (leвuzizzák, lezsidózzák stb.) mivel “ez tényállás”, azért – hadd legyen már vége valahol ennek a dolognak… a világ rendje mindig is az volt, hogy ha egy gyáva féreg beszólt egy másiknak, akkor esetleg ráb@szott mert kapott egy qva nagy pofont. Én is kaptam (ma is emlékszem egy rohadt nagy combosra, ami után egy hétig húztam a lábam – jogosan amúgy), és nem igaz, hogy a világnak a felé kellene mennie, hogy a kis pöcѕök nyugodtan beszólhatnak mindenkinek (persze amikor a tanár nem hallja), és ezt csak úgy el kell engedni.

Egy nagyobb sérülést nem okozó gyomros, vagy combos teljesen elfogadható ilyenkor. Legközelebb meg fogja gondolni, hogy be kell-e szólnia.

2023. szept. 26. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!