Lecigányozott egy diák és és gyomorszájba verbet ököllel. Mi lehet ebből? (Iskolán belül.)
Ha a cigànyra csak egy sima “cigàny”t odaszòlsz pl èpitkezèsen ahol jönnek mennek a kollègàk v egy suliban ahol nem ismersz mindenkit de akarsz valamit ès odaszòlsz hèj cigàny tudnàl segiteni egy kicsit?
Na akkor ezzz milyen beszòlàs mà???
És máris megérkeztünk az áldozathibáztatáshoz
Aki provokál, nem áldozat, hanem tuskó paraszt.
Az,h ciganynak nevez,nem serto. Igenis nem ciganykemt sok mindent tanultam a ciganyoktol,ami hasznos. Sok dologban jobbak a magyaroknal. Aki leciganyozott,az nagyon szuklatokuru buta ember. Valszeg a buta csaladja miatt van.
Budapesten sok nemzet megtalalhato. Ez a jo benne.
Inkabb tsnulj kifogaskezelest. Rz targyalastechnikan beluli dolog. Uzleti kepzeseken oktatjak vagy konyvekben.
Mindentol tobb leszel,amit megtanulsz.
O:-Cigany vagy.
Te: -Eddig nem tunt fel? /Igen,az vagyok. /Te is az vagy felig minimum.
Jarj el egyesuletbe boxra,ott nagy elony,h szeretsz verekedni. Ott kifejlodik benned tobb onuralom(mindenkinek ez a tapasztalata) Ksi vagy mtk jo egyesuletek. Az orakon kb a fele cigany es senki nem foglalkozik vele,kk homnan jott. Nagyon jo a hangulat es teljes elfogadas van mindenki irant az edzok reszerol is. (Ez is tapasztalat.)
16-os vagyok.
A sertesekem lepj tul. Ne mezz hatra . Csak azt seregetik, aki latjstoan megsertodik. Ha poent csinalsz brlole,akkor befejezi. Mert azza te fogsz rajta rohogni.
Csak a celoddal foglalkozz. Ne engedj az erzelmeidnek,merg az visszahuz. Az utad a kerulo kis fergeket,mint a leciganyozot rohogd ki. A bosszuallas is idoes energiavesztegetes.
Nezd meg a hazdag uzletembereket. Mindenre szrnak,bologatnak es csinaljak a penzt. Szintiszta logikaval kezelik a szitukat. Ez vezet a meghazdagodas fele.
Na miután a sok (feltehetően bunyózni sem tudó) fehér ember kifejtette, hogy nyugodtan el lehet viselni, ha az embert lecigányozzák (leвuzizzák, lezsidózzák stb.) mivel “ez tényállás”, azért – hadd legyen már vége valahol ennek a dolognak… a világ rendje mindig is az volt, hogy ha egy gyáva féreg beszólt egy másiknak, akkor esetleg ráb@szott mert kapott egy qva nagy pofont. Én is kaptam (ma is emlékszem egy rohadt nagy combosra, ami után egy hétig húztam a lábam – jogosan amúgy), és nem igaz, hogy a világnak a felé kellene mennie, hogy a kis pöcѕök nyugodtan beszólhatnak mindenkinek (persze amikor a tanár nem hallja), és ezt csak úgy el kell engedni.
Egy nagyobb sérülést nem okozó gyomros, vagy combos teljesen elfogadható ilyenkor. Legközelebb meg fogja gondolni, hogy be kell-e szólnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!