Rendeltem az interneten egy Adolf Hitler makettet ahol egy régi Mercedes-Benz személygépkocsin kartlendít. Elég borsos ára volt a mesternek. Lehet ebből bajom?
Figyelt kérdés
2023. szept. 8. 21:13
1/13 A kérdező kommentje:
1.
Komolyan kérdeztem.
Tudom itthon nácinak lenni bűn.
2023. szept. 8. 21:17
2/13 anonim válasza:
#2 Nem csak itthon hanem konkrétan minden országban a világon.
3/13 anonim válasza:
Ugyan mi bajod lehetne? Tiltott a Hitler makett birtoklása?
Akkor mi ihlette a kérdést?
4/13 anonim válasza:
"Tudom itthon nácinak lenni bűn."
Ahhoz képest idén is megtarthatták az éves kis dzsemborijuk, ahova özönlöttek a külföldi régió neonácijai is.
5/13 anonim válasza:
Az a rengeteg ártatlan gyerek is borsos árat fizetett, hogy a világra jött a te elmebeteg idolod, hitler. Ők például az életükkel fizettek, szóval te olcsón megúsztad a béna kis maketted. Keress inkább egy nőt magadnak. Egy diktátod imádatától nem leszel erős ember, csak gyáva.
6/13 anonim válasza:
Nácinak lenni sehol sem bűn. Olyan ideológiád lehet, amilyet szeretnél.
Azzal kapcsolatos egyes tevékenységek és eszmék terjesztése már lehet büntethető, de az önmagában, hogy náci vagy, nem.
7/13 Molyember válasza:
A könyvet sikerült elolvasnod?
8/13 anonim válasza:
#6 ha élvezed, hogy mindenki utál..
9/13 anonim válasza:
10/13 anonim válasza:
"Tudom itthon nácinak lenni bűn."
Hülyének lenni nem bűn, csak qrva ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!