Ha egy barátom öngyilkos lett, akkor a tett helyszínről készült fotókat kiadják e nekem?
Figyelt kérdés
Vagy ahhoz kell a hozzátartozó engedélye is?2023. szept. 3. 00:40
11/12 anonim válasza:
“ Szóval akkor amiket írtatok hülyeségeket az csak a lezáratlan ügyre vonatkozik és félrevezettétek a kérdezőt hülyeségekkel!”
Erre mondják, hogy hülye kérdésre hülye válasz. Hogy lehet egy ilyen kérdést komolyan venni? Teljesen nevetséges. Nem tudom elhinni, hogy egy felnőtt gondolkodni képes embernek felmerül a lehetőség a fejében, hogy ő bemegy a rendőrségre, közli hogy xy napon történt haláleset képeit szeretném megnézni. Leültetik és nyugodtan böngészheti a képeket, meg kinyomtatja őket.
Nem is értem azt, aki erre a kérdésre komolyan válaszol.
12/12 anonim válasza:
Aki szerint minden további nélkül ki lehet adni, attól kérdezném: hol vannak a személyiségi jogok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!