Hollandiában illegális együtt lenni 17 évesen 23 évessel?
Figyelt kérdés
2023. szept. 1. 15:16
2/6 anonim válasza:
16 a beleegyezési korhatár a szexnél. Szóval legális, de a társadalom nem nézi jó szemmel. Többször beszélgettem erről a holland barátaimmal és mindannyian szigorúbban állnak hozzá a témához, mint az átlag gyakoris felhasználó.
3/6 anonim válasza:
A gyak-on én inkább a konzervatívabb embereket látom. Éltem Hollandiában. A városban leszrják ezeket a dolgokat. Vidéken ott is keményebb az ítélkezés. A szexuális szabadosság ugyanúgy megvan Hollandiában mint nálunk. A vallásosak viszont kicsit szigorúbbak, a magamutogatást és dicsekvést nem szeretik a hollandok. Érdemes megnézni a holland királyi palotát, jól mutatja a hozzáállásukat.
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
Az USA-ban vannak azok a WTF dolgok, hogy egy 17 éves nem feküdhet le egy 21 évessel, miközben egy 14 évesnek már lehet jogsija, nem Európában.
6/6 Justinianus válasza:
Nem illegális 17, de 15, vagy akár 13 évesen sem szexelni 23 évessel.
Bűncselekményt a 23 éves követne el, ha 16 év alattival szexelne.
Te nem követnél el bűncselekményt ilyen esetben sem 15, sem 13 évesen (mert te nem 16 év alattival szexelnél).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!