Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hollandiában illegális együtt...

Hollandiában illegális együtt lenni 17 évesen 23 évessel?

Figyelt kérdés

2023. szept. 1. 15:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mitol lenne illegalis?
2023. szept. 1. 15:47
 2/6 anonim ***** válasza:
96%
16 a beleegyezési korhatár a szexnél. Szóval legális, de a társadalom nem nézi jó szemmel. Többször beszélgettem erről a holland barátaimmal és mindannyian szigorúbban állnak hozzá a témához, mint az átlag gyakoris felhasználó.
2023. szept. 1. 16:16
 3/6 anonim ***** válasza:
96%
A gyak-on én inkább a konzervatívabb embereket látom. Éltem Hollandiában. A városban leszrják ezeket a dolgokat. Vidéken ott is keményebb az ítélkezés. A szexuális szabadosság ugyanúgy megvan Hollandiában mint nálunk. A vallásosak viszont kicsit szigorúbbak, a magamutogatást és dicsekvést nem szeretik a hollandok. Érdemes megnézni a holland királyi palotát, jól mutatja a hozzáállásukat.
2023. szept. 1. 16:59
 4/6 anonim ***** válasza:

[link]

De ez amúgy csak a szexre vonatkozik, nem a párkapcsolatra.

2023. szept. 1. 17:46
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Az USA-ban vannak azok a WTF dolgok, hogy egy 17 éves nem feküdhet le egy 21 évessel, miközben egy 14 évesnek már lehet jogsija, nem Európában.
2023. szept. 1. 17:48
 6/6 Justinianus ***** válasza:
100%

Nem illegális 17, de 15, vagy akár 13 évesen sem szexelni 23 évessel.

Bűncselekményt a 23 éves követne el, ha 16 év alattival szexelne.

Te nem követnél el bűncselekményt ilyen esetben sem 15, sem 13 évesen (mert te nem 16 év alattival szexelnél).

2023. szept. 2. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!