Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Vajon fogják magyarországon...

Vajon fogják magyarországon legalizálni a marihuánát?

Figyelt kérdés
Mik a kilátások?
2023. aug. 30. 17:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy olyan országban ahol fóliázzák az LMBTQ könyveket, mert az ártalmas a gyerekeknek, miközben ha valaki megerőszakol 2 gyereket és megöli azt, aki erre rá jött, csak 10 év börtönbűntetést kap? ( [link] )

Esélytelen.

Itt nem logikai alapon hozzák a törvényeket, hanem amivel jobban meg lehet osztani a népet.

2023. aug. 30. 18:31
 12/17 anonim ***** válasza:
tegnap már kiirtad a kérdést... elfelejtetted, vagy mi.?
2023. aug. 30. 18:41
 13/17 anonim ***** válasza:
80%
Legalizálnám, csak azért, hogy a rohadt fideszesek megörüljenek tőlle, amugy egyáltalán nem érdekel.
2023. aug. 30. 19:27
 14/17 anonim ***** válasza:
44%

Személyes vélemény:

Én nagyon nem támogatom a kábítószerek legalizálást semmilyen formában. Betegek kezelése irányában sem. Vannak kiváló gyógyszerek, ez is csak egy "ürügy", hogy lehessen valamire legalizálni egy szert vagy drogot. De ugye tudjuk, hogy nyíltan már nem csak a betegek fájdalomcsillapítására lehet kapni egyes külföldi országokban a marihuánát pl., hanem élvezet miatt is.

Egyenes arányban van a kábítószer terjedése és a bűnözés mértéke. Azt is meg lehet nézni, hogy ahol "támogatják" az addikciót, tehát ingyen tűt adnak (nyilván heroin vagy más újabb szintetikus szerek használatára), ott miből áll egy utcai élet. Én ezt sem támogatom. Az USA-ról beszélek elsősorban, ahol 500 ember fetreng az utcán kábultan, hajléktalanul, betegen, élőhalottként, de ez mindenhol így van, csak ott tömegesen.

Lehet ezen vitatkozni, de szerintem egy nagyon téves irány az, amikor maga az állam engedélyez egy új függőségi faktort. Nem is igazán értem, hogy ez a "trend" hogy jöhetett elő a világban. Tűzzel kellene irtani a kábítószert, nem pedig segíteni a terjedését.

Én személy szerint az alkoholt és a dohányt is kvótákhoz kötném vagyis limitet vezetnék be. Semmiféle jó hatása nincs ezeknek a szereknek, ez egy totális tévedés az emberiség történetében.

2023. aug. 31. 08:51
 15/17 anonim ***** válasza:
Természetesen tudjuk mi az oka. Egy-egy új bevétel az államoknak. Ettől még nem jó irány.
2023. aug. 31. 08:54
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan legalizálni fogják, de az még így is évek kérdése.

Ausztriában, Csehországban, Szlovéniában, Szlovákiában már valamilyen úton legálisnak mondható. Németországban pár hét múlva, ha minden jólmegy akkor teljesen legalizálni fogják.

Magyarországon legalizálnák, akkor ez egy hatalmas bevételi forrás lenne. Nem az utcáról kellene megvenni a sok szart, ha nem egy teljesen legálisan árusítható boltból, ahol mindent elmondanak róla. PL.. Hollandia.

Ha tetszik a Fidesznek ha nem, de a magyar drogpolitikát nagyon gyorsan átkell rendezni. Pl... Kínából, ne engedjen be semmilyen szintetikus szarokat.

2023. aug. 31. 12:38
 17/17 A kérdező kommentje:
szomorú
2023. szept. 14. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!