Férjemtől 24 éve elváltam, nem tartjuk a kapcsolatot egyáltalán. Most mégis megélhetési gondjaim vannak. Jogosult vagyok e eltartási pénzre, a volt férjemtől? Hol kell ezt intéznem?
Figyelt kérdés
2023. aug. 23. 07:39
12/22 anonim válasza:
Miért akarod lehúzni a volt férjed??talán ő tehet arról,hogy megélhetési problémáid vannak?? És nem tartozik neked semmivel a volt férjed,hacsak nem kötöttetek olyan szerződést,hogy ő köteles neked valamiért fizetni.
13/22 anonim válasza:
Eltartási szerződést köthettek, csak ahhoz a volt férjed akarata is szükséges.
14/22 anonim válasza:
Azért érdekesen viszonyul a kérdező a gerinchez, emberi tartásához, méltósághoz. Ha az én exem lennél úgy elhajtanálak, mint a magzatot.
15/22 Egy senki. válasza:
Hozzám odajönne a 24 éve nem látott volt feleségem hogy tartsam már el az alkoholista semmirekellő pasijával, elkűldeném melegebb éghajlatra és még picsán is rúgnám hogy hamarabb odaérjen.
16/22 anonim válasza:
“ Nekem problémám van a megélhetéssel, ezt olyan nehéz a mai helyzetben elhinni?”
Nem azt nehez elhinni ha valaki szukolkodik. Azt nehez elhinni hogy valaki ekkora patkany. Nagy kulonbseg.
17/22 anonim válasza:
Szerintem csináltasd fel magad az alkoholista èlettársaddal ès próbáld meg elhitetni a 24 ève nem látott ex fèrjeddel, hogy tőle van ès már dől is a gyerektartás.Szerintem ez a tuti recept a gazdagság felè
20/22 anonim válasza:
De Maúnika, hát nem tudott eltartanyi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!