Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Muszlimok tarthatnak felvonulá...

Muszlimok tarthatnak felvonulást, körmenetet Magyarországon?

Figyelt kérdés
Szoktak ilyen rendezvények lenni Magyarországon?

2023. aug. 6. 16:53
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező.

Esetleg ami közelebb van? Párizs? "Szép kis felvonulásokat" szoktak azért csinálni. Skandináv országokban is láthatsz felvonulásokat. Stockholm este 8 után szépen vonulgatnak, a svédek meg haza a lakásaikba.

De a közelben lévő országok nagyvárosaiba is ellátogathatsz. Ott is szépen vonulnak befelé, a külvárosokból "barátkozni".

Esetleg itthon? Itt is szép felvonulásaikat láthatsz főleg déli határszakaszon.

2023. aug. 6. 19:23
 12/33 anonim ***** válasza:
67%
Jó, de a kérdező nem a migránsokra kíváncsi.....
2023. aug. 6. 19:25
 13/33 anonim ***** válasza:
0%

12.

Nem migránsok azok már mind. Második harmadik generációs, franciák, németek,

olaszok, svédek portugálok, spanyolok stb... Van nekik pasaportjuk:) Állampolgárai

az adott országoknak, csak "kicsit" még úgy döntöttek muszlimok maradnak. De nyugi hamarosan beilleszkednek. És jó munkás emberek lesznek. lol

Úgyhogy kérdező még időben, nosza indulás, nézz meg néhány útleveles muszlim vonulást. Csudiszép. H tudsz azért szerezz be pajzsot, mert a ceremóniájukhoz hozzátartozik a különböző tárgyak jótékony szétdobálása.:)

Lehet , hogy csak köztéri takarítás miatt.:)

2023. aug. 6. 19:46
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de én azt szeretném, ha békésen bárki tarthatna, anélkül, hogy bántódása esnék. Békésen. (nem a településen)
2023. aug. 6. 19:50
 15/33 A kérdező kommentje:
@13 Szerintem eltévesztetted a kérdést, biztos hogy ide szeretted volna ezt írni? :) Nem látom, hogy az általad leírtaknak mi köze a kérdésemhez. Engem a muszlim körmenet érdekel, nem a francia meg portugál migránsok.
2023. aug. 6. 19:52
 16/33 anonim ***** válasza:
0%

15.

Ide szántam. Miért migránsod az európai muszlimokat?:) Teljes jogú tagjai, állampolgárai a fogadó országnak kaptak rengetegen álampolgárságot. Körbe körbe is szoktak menni.

De ha nincs rá lehetőséged hagyományos Muszlim körmenetet nézni, akkor nézd meg videón. Mert Európában csak a feltúrbózott verziót csinálják.

Itt egy hagyományos körmenet Mekkából.

https://www.youtube.com/results?search_query=muszlim+k%C3%B6..

2023. aug. 6. 20:10
 17/33 anonim ***** válasza:
54%
A kérdezőt iszlám szertartások érdeklik. Hogy jönnek ide a migránsok? Ez olyan mintha a keresztény szertartásokat kérdeznéd és a randalírozó cigányokat hoznák fel válasznak vagy az olasz maffiát.
2023. aug. 9. 07:29
 18/33 Jeffrey Spender ***** válasza:
48%

Úgy, hogy az Iszlám követői nem a békés, és civilizált természetükről ismertek, jó nagy részükben.

2023. aug. 20. 21:42
 19/33 anonim ***** válasza:
51%

18 - as !

Ezzel csak az a baj, hogy az igaz iszlám az egyik legtoleránsabb vallás és távolról sem erőszakos!

akikről te beszélsz, azok teljesen félreértelmezik a próféta tanait...emiatt nem igaz hívei az iszlámnak..

Az igaz muszlim igenis békés és civilizált...

2023. aug. 21. 10:41
 20/33 Jeffrey Spender ***** válasza:
48%

# 19

A Szaúdiak teljesen félreértelmezik az Iszlámot ?

2023. aug. 21. 14:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!