Jogosan vonnak le a családi pótlékomból?
Figyelt kérdés
2 és fél éve elvitték a fiamat,mivel az apja azt állította,hogy labilis mentális állapotom veszélyezteti a testi erkölcsi fejlődését. Hosszú huzavona, igazságügyi pszichitriai,pszichológusi kivizsgálások,pereskedések után tisztázódott hogy teljesen alkalmas vagyok a gyermekem nevelésére,így hazajött hozzám. Előtte nevelőszülőnél volt. Namármost kiderült, hogy a hölgy felvett olyan támogatást a fiam után amire nem volt jogosult. Ezt a családi pótlékból vonják le tőlem,mivel már ismét én vagyok a jogi képviselő.A hölgy az Államkincstárnál azt mondta ez ellen nem tehetek semmit. Én viszont nem értem miért vállaljak felelősséget más hülyesége miatt. A családi adókedvezményemet is ő vette fel,amiből kiderült hogy a fiamra nem költött semmit. Erre is azt a választ kaptam,hogy örüljek és legyek hálás azért amiért gondozta őt. Amit meg is tennék ha úgy érezném,tényleg jól bánt volna vele.. Tehetek valamit ilyen helyzetben?2023. aug. 5. 21:18
1/1 anonim válasza:
Facebookon írd be, hogy "ingyenes jogi segítségnyújtás", lépj be, ott kompetensebb személyek tudnak válaszolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!