Lehet-e baj ebből?
Figyelt kérdés
Egyik haverom rendszeresen vesz füvet es bár nem tudok róla de lehet árusítja is, en keveredhetek e bajba ez miatt? Soha semmi hasonlóval nem foglalkoztam, ki se probaltam.2023. júl. 30. 20:53
1/6 anonim válasza:
Ha együtt kapnak el, veled is végigcsinálják az eljárást, hogy kiderüljön mennyire van érintett benne. Ilyen havert nagyon gyorsan le kell építeni és megszüntetni vele minden kapcsolatot, főleg ha nem csak egy random stoner, hanem még díler is. Mikor lefoglalják és átnézik a cuccait, nem szeretnél az ismerősi körébe tartozni.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, egy olyan kerdesem meg lehetne hogy ha irogattam neha hogy kiprobalnam, de a valosagban soha nem tettem meg, akkor ez miatt lehet e esetleg valami gond?
2023. júl. 30. 21:58
3/6 anonim válasza:
Amit nem követtél el, azért nem lehet felelősségre sem vonni. Ha olyan közelségbe kerülsz hogy tanú leszel vagy berántanak az ügybe, egy drogteszt úgyis tisztázna.
4/6 A kérdező kommentje:
Akkor helyesen gondoltam, viszont ha jól tudom akkor a drogteszt se örökké kimutathato, vagy esetleg tevedek?
2023. júl. 30. 22:03
5/6 anonim válasza:
Ha nem próbáltad ki, tökmindegy a működési elve. Hirtelen most mégis érdekel hogy kimutatható-e? Miért is? Nem kell válaszolni, én kiszálltam, szórakozz mással a kamuzásokkal.
6/6 anonim válasza:
A sima drogteszt kb 2-3 hétig tudja kimutatni. De ha te nem csináltál semmit, akkor nincs mitől félned, hiszen az esetleges nyomozásnak pont az a lényege, hogy kiderüljön, hogy ki milyen szerepet vállalt a bűncselekményben. Esetedben te semmilyet, így megbüntetni sem fognak. Ha pedig elkapják a haverodat, akkor az 2-8 év Tündérországban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!