Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit szóltok hozzá, hogy a...

Mit szóltok hozzá, hogy a Fidesz be akarja vezetni, hogy lehessen részegen autót vezetni?

Figyelt kérdés

2023. júl. 28. 00:41
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
46%

Azért nulla a nulla, mert így fix, hogy nem centizgeti a melóspityu, mennyi fér még a beleibe.

Bár rendszerint nem a piával van a baj, hanem a droggal.

2023. júl. 28. 08:31
 12/27 anonim ***** válasza:
91%

Hát ja. Nincs még elég hülye az utakon, most még legyenek piások is😂.

Mi van? Sokba kerül az alkohol szonda? Vagy nincs elég rendőr szondáztatni? Vagy kevés a baleset, a halott? Ez már tényleg agyrém, a hülyék paradicsoma😂

2023. júl. 28. 09:24
 13/27 Koplárovics Béci ***** válasza:
85%
Egyébként egyre inkább úgy tűnik, hogy ez csak egy csont az embereknek, hogy legyen min rágódni és veszekedni, amíg ők azt csinálnak a fejünk fölött, amit csak akarnak.
2023. júl. 28. 12:20
 14/27 anonim ***** válasza:
21%

Tudnál küldeni kérlek egy cikket erről?

elküldeném FIDESZ-es ismerőseimnek, és kíváncsi vagyok, hogy ezt hogyan fogják kimagyarázni Vityó védelmében.

2023. júl. 28. 14:00
 15/27 anonim válasza:
Nyilvánvalóan trollkodik a kedves posztoló
2023. júl. 28. 14:58
 16/27 anonim ***** válasza:
0%

Ha nagyon akarsz küldeni valamit, itt a cikk.

[link]

Ebben leírják, hogy vizsgálják, hogy mi lenne, ha engednének egy kicsit, mint máshol Európában. Erre itt volt már olyan kérdés is, hogy mit szólunk hozzá, hogy elfogadtak egy törvényt (!!!) hogy lehet ittasan vezetni.

Komolyan szánalmas ez a színvonal, csak provokálni lehessen.

2023. júl. 28. 15:03
 17/27 anonim válasza:
66%
Végigfutottam a cikket. Oké, ha ezt tényleg be akarják vezetni akkor én most jövök le az utakról (kamionsofőr vagyok). Eddig is sok volt a hülye, ezek után meg pláne. Mi ez a 0.5 ezrelék meg 0.8 ezrelék tolerancia? Ismerek olyat aki 0.8 ezrelékkel tiszta euforikus állapotban van és olyat is akinek nyilván nem kottyan meg, na de erre nem lehet alapozni! Mindenkinek más a beb*szási szintje. Van aki 1pohár pálesz után beáll, van aki 10 után se, van aki meg épp hogy a nyelvét hozzáérinti és már szédül...
2023. júl. 28. 15:09
 18/27 anonim ***** válasza:
16. Köszönöm!:)
2023. júl. 28. 15:30
 19/27 anonim ***** válasza:
80%

termesztésen nem azt akarja, de szerintem a zero toleranciát nem szabad feladni.

Ne igyál, ne drogozz vezetés elött, mert baleset veszélyes.

Nem akarok amiatt meghalni, mert valaki "csak" egy pohár bort iszik.

2023. júl. 28. 15:48
 20/27 anonim ***** válasza:
20%

Tisztelt kérdező! Sosem voltam híve a túlzásoknak, téged is óva intelek tőle.

A tervezet a zéró toleranciát számolná fel, ez azonban nem jelenti azt, hogy részegen volán mögé ülhetnél. De pl. nem büntetné egy pohár sör elfogyasztása után a járművezetést. Ez azért a részegségtől igen messze van.

Más kérdés, hogy ettől még nem értek egyet a tervezettel, de a bulváros túlzásokat azért mellőzzük, ha lehet...

2023. júl. 28. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!