Tanárok meddig kapnak teljes tájékoztatást és meddig kell nyilatkozniuk, hogy kívánnak-e a státusztörvény hatálya alatt dolgozni vagy sem? (És ha nem, akkor evidensen felmondás-de nem tőlük, hanem nekik)
és jön is a köv kérdésem: annak mi értelme hogy a státusztv-t el nem fogadó tanárt ugyan kirúgjuk,de azért még nov-ig benn tartjuk a suliban, majd csak akkor rúgjuk ki tényleg... mire beindul és kicsit bemelegszik a tanév, mire a friss osztály megismeri egyáltalán a tanárát addigra az elmegy...
ennek értelme?
Hát ez a létező legroszabb leghülyébb forgatókönyv.
Nem jobb lenne, ha a tanár el se kezdené az évet? Nyilatkozna, ha nem akar státusztv-t, akkor hello, el se kezdd a tanévet.
Most matekos Mancika nov-ig van utána nincs--- nem jobb lenne ha eleve nem is lenne? És akkor állam bácsi rá lenne kényszerítve hoy Mancika hiányával már szept-1-től kezdjen valamit.
"Már eddig is felmondhattak, akik akartak."
de én nem ezt kérdeztem ám...
Pintér Sanyi szerint jó ha novemberig van tanár és novembertől meg nincs. Ezzel tudják kisebbíteni a szeptemberi tanárhiányt statisztikailag.
Én személy szerint nagyon kíváncsi vagyok hogy hányan lépnek le a pedagógus pályáról a törvény miatt. Várom már a november elejét.
"Én személy szerint nagyon kíváncsi vagyok hogy hányan lépnek le a pedagógus pályáról a törvény"
megmondom én neked most!!! marginális kisebbség párszáz max 1-2000 ember.ennyi.
és van kb 140.000 tanár.
abból lelép 1000? 1500? Na bumm.
a kutya ugat a karaván halad.
a tanárok megbuktak. még az egyes osztályzat is sok nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!