Ez a baj, hogy a baloldali propaganda félrevezeti a tájékozatlan embereket.
Javaslom a törvény elolvasását és értelmezését (ne a telex-444 alapján, hanem valóban ésszel).
Rájössz, hogy miért nem kell...
2023. júl. 21. 10:50
2/8 anonim válasza:
A lovat szokták befogni.
2023. júl. 21. 10:53
3/8 anonim válasza:
Sok helyen eddig is le voltak. Egyházi könyvesboltokban is.
Hogy ne sérüljön a kötése.
2023. júl. 21. 10:56
4/8 anonim válasza:
Lehet hogy ezt a kérdésedet is be kellene fóliázni és jelgelni, és helyette a fólia kártékonyságárol beszélni.
2023. júl. 21. 11:02
5/8 anonim válasza:
Amúgy Amerikában a Bibliát nem lehet az alsó tagozatosoknak olvasni az áltsuliban.
2023. júl. 21. 11:21
6/8 anonim válasza:
5-ös, így indul a propaganda...pár debil próbált így dönteni, egy államban.
olyan, mintha azt mondanánk, Ausztriában pedig kötelező az ovisok megrontása, mert van egy kép, amin egy drag queen mesét olvas ovisoknak.
2023. júl. 21. 11:26
7/8 anonim válasza:
1-esnek mondanám, hogy amíg ő a baloldali propagandával jön, addig közben a jobboldali propagandát szajkózza... Szóval a két oldal a büdös életben nem fogja megérteni egymást. Amúgy ha már fóliázás, akkor vagy mindent, vagy semmit. Én inkább a semmire szavazok... Amúgy a Biblia igenis tartalmaz káros részeket... Én csak tudom, évekig olvastam, és van egy "jó pár" Bibliám... Kár, hogy a "nagyrabecsült" politikusaink igazából álszent keresztények... És nem csak ők, nagyon sok követőik is. Naponta látom a "jobboldali szellemi fölényt"...
2023. júl. 25. 08:28
8/8 anonim válasza:
A be fogják két szó, kivéve, ha tényleg lóról van szó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!