Gyermek elhelyezési per?
Állást változtattam, viszont az új munkáltató szakmunkás bérminimumra jelent csak be...annak ellenére, hogy állami cég, a többit borítékba kapom.
Vagyis 210 nettó lesz a bemutatható legális jövedelmem.
A bíróság viszont mindkèt fèltől fél évre visszamenő jövedelem igazolást kèr majd, meg rezsi számlák bemutatásat Havi benzin meg teló költséget stb.
Az ügyvédemet még nem kérdeztem erről.
Befolyasolhatja ez negatívan a pert?
Ha várhatóan te kapod a gyerektartást akkor jó. Ha neked kell fizetni, akkor is jó.
Ha a perben sarkalatos kérdés a jövedelmi arány az elhelyezés tekintetében, akkor sajna csökkenti az esélyeidet.
3.
Én is 3 felett keresek....de papíron csak 210et.
És én vagyok az Apa.
Eleve rettentően elszomorít, hogy elhelyezkedtem egy állami cégnél hogy biztosra menjek és csak szerződéskötéskor szembesítettek az adócsaló borítékos mivoltukról.
A fene se gondolta volna ezt.
2. Persze hogy sarkalatos dolog ez.
Be kell mutatni a rezsi számlàkat...a közös költséget, a becsült benzin fogyasztást, a becsült etelre-ruhára-tanszerre költött költsègeket, gyakorlatilag minden havi kiadást.
Most meg 2023 van, eszeveszett infláció és 100% os kaja drágulás...ami miden heten csak nő.
Logikus hogy 210nettó éhenhalni sem elég, nemhogy kisgyereket eltartani.
Ezért aggódom most.
Ha meg bíróságon mondom be hogy hát én többet keresek, akkor meg a nő ügyvédje egyből rámsüti hogy én egy bűnöző adócsaló fekete alkalmazott vagyok és mint ilyen alkalmatlan a gyereknevelésre....
Nem akarom e miatt a lehetetlen helyzet miatt elveszíteni a gyerekem.
"A fene se gondolta volna ezt."
Üdv Magyarországon! Itt ez a szokás mindenhol, államiban még inkább.
Han éves a gyerek.
Elakarod szakítani az anyától?
Őszintén gondolj csak bele milyen lett volna anyád nélkül lenni?
A gyereknek az anyja kell barki barmit mond.
Lehet hisztisen lepontozni, de a gyereknek teszel rosszat ha elszakítod az anyjától.
Hétvégi apukanak lenni sem a legrosszabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!