Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Igaz, hogy ha építkezünk a...

Igaz, hogy ha építkezünk a férjem tulajdonában lévő telken, akkor az a ház az övé? És semmi közöm nem lenne hozzá ha elválnánk?

Figyelt kérdés
Építkezünk, tetőszerkezetig kész a ház, de a férjem állandóan azt mondja hogy nincs hozzá közöm és ha válnánk, mehetnék a közös gyerekünkkel az utcára? Közben meg mondogatja hogy kell majd felvennem kölcsönt hogy be tudjuk fejezni a házat. Persze hogy nem veszek fel kölcsönt hiszen nem ettem meszet ha már ilyen sz@revő. De igaz hogy nekem semmi közöm nem lesz hozzá???
2023. júl. 12. 10:18
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Figyelj ide, egy házasságban azt gondoltam hogy nincs enyém tiéd , hanem közös. Én nem sz@revősködtem mert szerettük egymást. Normális kapcsolatban, házasságban nincs irigység meg harácsolás. Normális ember nem is él vissza vele. Ebből indultam ki.
2023. júl. 13. 03:58
 22/25 anonim ***** válasza:
27%
A lányomból indultam ki. A vak is látta, hogy kőbunkó a férje. Nem a házasság alatt lett egyik napról a másikra az. Köd felszáll utána pedig csodálkozás. Sajnáljalak? Tárkeresőzöm. 100 nőből 99 nem ír vissza. Amelyik igen abból sem lessz semmi. Kíváncsiságbúl próbálkoztam kifejezetten idősebb, ronda, műveletlen, csóró nőknél is. Akiket vasvillával sem. Nekik sem voltam elég jó. Hát... Röhögök rajtatok.
2023. júl. 13. 04:11
 23/25 anonim ***** válasza:
37%
Nem is tudom mi a baja lehet a nőknek egy olyan emberrel, aki ilyen gusztustalanul nyilvánul meg a saját lányáról, meg fattyúnak hívja az unokáját. Ezek a mocskos k_rvák, nekik csak a kocka állú csedek kellenek, nem az ilyen csupaszív, kedvesrendes pasik, mint te. Annyira sajnállak...
2023. júl. 13. 08:30
 24/25 anonim ***** válasza:
73%

“ Nekik sem voltam elég jó. Hát... Röhögök rajtatok.”

Azért amikor a ráta 100%os, olyankor nem biztos, hogy mindenki a rossz oldalon megy az autopàlyán, lehet másik oldalon a hiba.

Ismerkedtem jó pár lánnyal, nem vagyok adonisz, nem én vagyok a nők bálványa de azért 10ből 10 kosárnál a te készülékedben a hiba. Nem is kell sokat gondolkodni hol, aki saját vére lányáról így beszél rossz döntései miatt, az nem alkalmas emberi kapcsolatokra. Élj egyedül, neked is és mindenkinek jobb.

2023. júl. 14. 06:37
 25/25 anonim ***** válasza:
A telek az övé lesz mindig is, a ház közös alapjáraton, mindegy kinek a nevén lesz.Azonban, ha Te vagy ő különvagyon beletesz, pl.örökölz pénz, örökölt vagyon árát, házasság előtti vagyont, kártérítést, jogdíjat stb.,akkor annak arányában.Ne epítkezz vele,a Ti házasságotok romokban így is vagy menj előbb ügyvédhez és csak házassági szerződéssel.Azt bármikor lehet kötni házasság alatt.Ügyvédet kérdezz meg minden esetre.
2023. júl. 17. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!