Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lehet tudni pontosan ki volt...

Lehet tudni pontosan ki volt az Árpád-hídi Mercedes gázolás biciklis áldozata?

Figyelt kérdés
Illetve miért csak cenzúrázott videófelvételek kerültek ki a közösségi médiába a balesetről? Nem vagyok szadista hírhajhász, de ha ennyire nagy hírverést csináltak a balesetből amit egy országot megrázóként aposztrofáltak, akkor elrettentő példaként igazán közzétehették volna a vágatlan/cenzúrázatlan felvételeket mert így megint mindenki azt fogja hinni, hogy csak egy apró közúti baleset történt és senki nem fog abba belegondolni, hogy olyan súlyos közúti emberölés történt amiben a biciklis még a lábait is elveszítette.

2023. júl. 9. 21:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
56%
Majd figyeld a törvényjavaslatot.:)
2023. júl. 10. 19:03
 12/15 anonim ***** válasza:

3,

Lehet hogy ott gyakorolnak ők is azon az úton....

ill Tudják mi zajlik, és" csak saját magukat veszélyeztetik ".

7.

Talán az ismerős körébál volt az áldozat?

2023. júl. 10. 20:41
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Jó lenne bevenni a btk-ba, hogy az extrém felelőtlenségből bekövetkezett halálos baleset szándékos emberöléssé legyen nyilvánítva, kiindulva abból, hogy a söfőr a szabályszegést nem véletlenül hanem szándékosan követte el.

Erre példa amit hallottam is valahol (miután én magam is mondtam, de aztán négy of mondta), hogy lakott területen, forgalomban az észnélküli száguldás az pontosan olyan mintha egy gépfegyverrel kezdenék lövöldözni vaktában, hátha nem találok el senkit.

Érdekes módon, utóbbi akkor of TERRORCSELEKMÉNY minősítést kap ha tényleg nem találsz el senkit.

Akkor az észnélkül száguldozás miért ne lehetne ugyanaz a kategória?

2023. nov. 9. 14:01
 14/15 anonim ***** válasza:

"Akkor az észnélkül száguldozás miért ne lehetne ugyanaz a kategória?"

Mert nem így van.

Már rég letettem arról, hogy itt a gyakorin megkísérlem elmagyarázni, hogy a halálos közúti baleset gondatlan okozása mi a f@szért nem lehet semmilyen emberölés (bűncselekményi alanyi oldala, mint szubjektív tényállási elemek) a sok elvakult, bosszúért lihegő önbíráskodónak, akik még a büntetőjogi alapokkal se rendelkeznek...

Így csak annyi, hogy fogadd el kérdező (ha tudod), hogy a két bűncselekmény - elkövetői szándék oldaláról - teljesen különbözik.

2023. nov. 9. 15:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Az áldozat keresztneve elhangzott párszor
2023. nov. 14. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!