Kanadaban biszexualiskent van eselye az embernek menedekjoghoz?
Eléggé toleráns ország, szóval meglepődnék, ha emiatt elutasítanák a kérelmet.
Ha viszont arra gondolsz, hogy Magyarországon élve, a biszexualitásodra hivatkozva kérsz menedékjogot, akkor körberöhögnek.
Hamarosan meg fogod kapni ahogy a legmelegebb párt a fidesz hozzááll a meleg emberekhez.
Kocsi Mátéka, Szájer Józsika Varga Juditka stb stb elég szarban lehet amikor saját identitásuk ellen beszélnek mert a fővezér azt parancsolja nekik.:)
Én sima hetero vagyok, de én is menekülnék valahová, ahol van értelme/értéke a munkámnak.
Kezd a hócipőm tele lenni.
A biszexualitás mint ok a menedékkérelemre max valamelyik arab országból működne.
Itt európában sem meglincselni,sem felkötni,sem halálra kövezni nem fognak azért mert két kapura játszol.
Az pedig hogy a jogvédők khm, aktivisták miatt hiperszenzitív lettél, és már azt bántásnak érzékeled ha csúnyán néznek rád, bitang kevés a menedékjoghoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!