Ha itthon fizetés nélküli szabadságot kérek,vállalhatok-e Ausztriában bejelentett munkát?Voltam állásinterjún,felvennének de azt mondták mindenképp mondjak fel itthon.Én mentőövnek szeretném meghagyni a magyar munkám.Mit javasoltok?
a fizetés nélküli szabit meg kell indokolni. Gyereknevelés, idős családtag gondozása, stb. Illik nem hazudni!
Vagy lehetőség van arra, hogy közöt megegyezéssel elengednek fizetés nélküli szabadságra. Megmondod hogy akarsz menni és vagy rábólintanak, vagy nem.
Amíg van egy főállásod, nem vállalhatsz másikat. Pont. Kivétel nincs.
És nem, nem tudod kijátszani, EU-n belül semmiképp.
Mentőövnek meghagyhatod a magyar állásodat úgy, hogy jóban válsz el a munkáltatódtól mikor felmondasz, és őszintén megmondod, hogy ha balul sül el a próbálkozás a sógoréknál, szívesen visszamennél. Más legális mód nincs.
Milyen butaságot írsz 2es
Sokan vállalnak másodállást
Itt az egyedüli probléma a tb es az adó
Csak egy országban lehetsz tb regisztrált es adót out kell fizetned, ahol élsz
Értelemszerűen ez extra adminisztráció lenne az osztrák cég számára
Ember, szövegértés!
Azt írtam, nem vállalhat két főállást egyszerre!
A másodállás, Nebenjob, nevezzük ahogy akarjuk, nyilván nem tilos. De a kérdező két főállást akar. Az pedig akkor is tilos, ha minden válaszomat lepontozod.
Nem beszélj zöldségeket
Ilyen fogalom, hogy "főállás" nem létezik
Ha akarsz dolgozhatsz két 8 órás állásban is ha nem ütközik a kettő
Nyilván adókedvezmény nem érvényesíthető mind két helyen
Pont ezért nem kell hülyeséget írnod.
Nincs ilyen munkajogi fogalom, ezért ilyet leírni butaság.
"Amíg van egy főállásod, nem vállalhatsz másikat. Pont. Kivétel nincs."
És még te vagy megsértődve és vagdalkozol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!