Ha a futár jön az eladott termékért akkor garantált a kifizetés?
Ha azelőtt átutalja a pénzt
hogy jön érte a futár, akkor okés, máshogy nincs garancia, hogy kifizeti. Én azt javaslom, hogy ragaszkodj az előre utaláshoz vagy személyes átvételnél készpénzes fizetéshez. Ezt a futàros szituációt nem értem, szerintem a futár nem fizeti ki neked, anélkül meg ne add oda.
Ha ilyen furcsa szöveggel ajánlották fel neked, hogy ők küldik a futárt, akkor azt k_rva gyorsan tiltsd le, mert csalás. Most ez a foxpostos csalás nagyon pörög. Semmilyen adatot ne adj meg nekik, ha bármit kapsz emailben, valami linket, ne nyisd meg, azonnal töröld.
Ha el akarsz adni valamit, pláne drága dolgot, akkor vagy személyes átvétel, vagy mindig úgy kérd, hogy utalják el előre a pénzt és utána te intézed a feladást. Olyan nincs, hogy valaki más küldi a futárt és majd valamikor fizetnek. Sajnos rengeteg a csaló, vigyázni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!