Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ez pedofiliánal számít?

Ez pedofiliánal számít?

Figyelt kérdés

Adott egy 15-16 éves lány, és egy 20-21 éves fiú. Akik elkezdenek online beszélgetni, hivásozni is. Teljesen hétköznapi dolgokról beszélgetnek, majd rátérnek a szex témára is. Egyikük sem küld magukról erotikus képet, a lány küld egy képet amit kitett instára is, ami kicsit kihívobb, feszülős rövidnadrág stb. A lány kikérdezi a véleményét a sráctól hogy tetszik neki, mit csinálna vele stb.

Ennél több nem történik. Mikor véget ér a hívás a lány elhordja a srácot mindennek, pedofil stb stb.

Most a srác mennyire pedofil, illetve ez mennyire törvénybeütköző az idősebb srácra nézve? A hívásozást a lány kezdeményezte, ő kérdezett rá.

2023. jún. 20. 18:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
88%

Ez a majré azért kicsit gáz. "basszus 18 alatti". Nehogy már ne ismerkedhessen egy fiatal egy másik fiatallal.

Csak be kell tartani néhány szabályt, pl. nem küldeni egymásnak erotikus fotókat, videókat és nem is kérni ilyet.

De attól még szerelmesnek lenni, ismerkedni, élvezni az életet szabad...

2023. jún. 20. 18:43
 12/19 A kérdező kommentje:
11-es fogalmam sem volt erről a beleegyezési korhatárról, mostmár legalább tudom, mi hogy van. köszönöm, és igen igazad van, az életet élvezni kell
2023. jún. 20. 18:54
 13/19 anonim ***** válasza:
15%
20-21 évesen mit akarsz egy 15-16 évestől? Miért nem keresel korodbelit?
2023. jún. 20. 19:00
 14/19 anonim ***** válasza:
69%
13-as, egy 20-21 éveshez abszolút illik egy 15-16 éves. Nem arról van szó, hogy egy vén kéjenc akar megrontani egy ártatlan lelket. Mindketten fiatalok, régen is ismerkedtek 20-21 évesek 15-16 évesekkel, ez teljesen rendben van!
2023. jún. 20. 19:06
 15/19 anonim ***** válasza:
78%
@13 Nekem 25 evesen volt 17 eves baratnom. Akkoriban ot ereztem korombelinek. Meg o is engem korabelinek.
2023. jún. 20. 19:57
 16/19 anonim ***** válasza:
Előfordulhat, hogy idősebbnek mondta magát...
2023. jún. 20. 21:13
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Az én első, de rövid kapcsolatom (1 évig tartott csak sajnos) 15 évesen kezdődött, egy 21 éves sráccal. Szex nem volt, mert nem éreztem még érettnek magam hozzá, de enélkül is jól működött. Más dolog miatt váltak szét az útjaink.

Simán összejöhettek, ahogy előttem is írták már sokan. Szex is okés, de szerintem hagyj még neki időt ha kéri, addig petting, vagy amit akartok. Nem törvénybe ütköző. ;)

2023. jún. 20. 21:29
 18/19 anonim válasza:
100%
Nade miért akadt ki a csaj, ha ő küldte magától a képet (ami nem is erotikus, hanem egy sima normális fénykép, amit instára is feltett) és ő kérdezte, hogy tetszik-e és miket csinálnál vele? Ez elég provokálás a csaj részéről. Ez nem pedofília már. Főleg úgy, hogy csak ismerkedés, beszélgetés volt, semmi konkrét egyéb dolog.
2023. jún. 22. 19:29
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

"eretlen meg komolyabb kapcsolatra"

Akárcsak a kérdező.

2023. jún. 23. 08:47
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!