Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A nyaralóm bemutató videóját...

A nyaralóm bemutató videóját van jogom feltenni a youtube-ra, ha már eladtam?

Figyelt kérdés
Az épület belsejét és az udvart bemutató videóra gondoltam. Nagyon megbántam utólag az eladást. Egyrészt nosztalgiából raknám fel. Másrészt, hogy megtudjam mutatni másoknak, hogy hasonlót vennék vagy bérelnék. Nem tudom, hogy lebontották-e a házat vagy használják, régi volt, nem túl jó állapotú. Kérdés, jogomban áll felrakni a youtube-ra, ha már nem hozzám tartozik tulajdonilag a ház?
2023. jún. 18. 18:39
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
10 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
56%

A ház belsejéhez engedélyt kell kérned a jelenlegi tulajdonostól.

Ha csak az udvart tennéd fel, arra viszont nem.

2023. jún. 19. 06:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell nyilvanosan feltolteni. Allitsd privatra es csak az latja akinek megmutatod
2023. jún. 19. 12:06
 3/4 anonim válasza:
51%

Szerintem felteheted, ha fontos számodra ez a videó, gondolj csak arra, hogy ha még régen tetted volna fel és nem szabadna, akkor meg eladáskor kellett volna eltávolítanod a videót. Nem hiszem, hogy nagy gond volna belőle. A leírásba azért írd oda a félreértések elkerülése végett pl., 2019-ben adtam el, a videó 2017 nyarán készült.

Eleve kicsi az esélye, hogy megtalálja a mostani tulaj, ha meg mégis, max. megkér hogy vedd le a videót, akkor meg átállítod privátra.

2023. jún. 25. 14:35
 4/4 anonim válasza:
A videó elkészültekor a tied volt, tehát felteheted. Én is azt gondolom, hogy nem feltétlenül kell nyilvánosként, a pontos helyét sem illő megosztani, de ennyi. Ha körülnézel a YT-on, vannak fent ingatlanosok által készített videók is olyan nyaralókról, amiket évekkel ezelőtt eladtak már.
2023. jún. 29. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!