Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha egy hosszúhajú nő mögé...

Ha egy hosszúhajú nő mögé odaoson egy elmebeteg és levágja a haját egy mozdulattal, az milyen jogot sért meg?

Figyelt kérdés

Ez csak így eszembe jutott, mint egyfajta lehetetlen helyzet. (Szoktam ilyesmiken agyalni.)

Szóval, tegyük fel egy buliban vagy rendezvényen egy feltűnően hosszúhajú nőt betalál valami idióta és úgy akarna kib@szni vele, (akár bosszúból, vagy esetleg el akarná adni a haját) hogy nem bántja, hanem gyorsan összefogja, majd levágja a haját egy ollóval.

A nőnek ez nagy trauma. Tegyük fel, megvan a tettes.

Milyen bűntényt követett el?

2023. jún. 14. 12:50
 1/4 anonim ***** válasza:
28%
Konnyu testi sertes..🤣
2023. jún. 14. 13:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Garázdaság
2023. jún. 14. 14:01
 3/4 anonim ***** válasza:
55%

Sajnos semmilyent.

De most komolyan, mire számítasz? Egy bántalmazott gyereket nem emelnek ki a családból, míg nem folyik vér. Úgy lehetsz köcsög mással, ahogy épp nem szégyenled. Max a revansot vevő áldozatot bűntetik meg.

2023. jún. 14. 17:37
 4/4 anonim ***** válasza:
5%
Szerintem is könnyű testi sértés. Bár 8 napon túl "gyógyul", úgyhogy nem tudom.
2023. jún. 14. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!