Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hol tudom bejelenteni, hogy a...

Hol tudom bejelenteni, hogy a szomszéd használja a szennyvizet?

Figyelt kérdés
Nincs náluk bekötve a víz. A szennyvizet úgy használja, hogy egy hosszabbítóba dugja be a szennyvíz szivattyút.
2023. jún. 10. 16:49
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
96%
Mi van? Milyen szennyvizet és mire használ? Milyen szivattyú és milyen hosszabbító? Ez így nagyon értelmetlen amit leírtál.
2023. jún. 10. 16:59
 2/24 A kérdező kommentje:
Nincs bekötve nála a víz. A kútból szedi a vizet. Pl a wc-t meg mindent tud használni a kúti vízzel. De nem fizet semmit, mert elvileg el van nála zárva. De tudom, hogy a szennyvíz szivattyút használja. Valahogy megoldotta. Azt tudom, hogy a ház előtt szokott állni a kertjében és odahúz egy hosszabbított és abba dugja a szivattyút. De nem fizet érte meg semmi.
2023. jún. 10. 17:04
 3/24 anonim ***** válasza:
75%
És honnan szivattyúzza a vizet?
2023. jún. 10. 17:06
 4/24 A kérdező kommentje:
Hát amit használ azt. A wc-t leönti, de mivel nincs bekötve neki a víz, ezért magától nem megy el, csak egy tartályig, ami közvetlenül a háza előtt van az udvarán. És ha összegyűl, akkor egy szennyvíz szivattyú segítségével kiszivattyúzza a hálózatra. Ha nem idejében csinálja, akkor a tartály fedele is kicsit lelazul és büdös van. Illetve amikor szivatyúzik akkor is. Nem tudom pontosabban elmondani. A lényeg, hogy nem fizet a szennyvíz elvezetésért, de használja. Valahogy megoldotta.
2023. jún. 10. 17:12
 5/24 anonim ***** válasza:
Milyen hálózatra szivattyúz? Tehát van víz és csatorna az utcában. A szomszéd időnként a szennyvizét kiszivattyúzza a csatornába?
2023. jún. 10. 17:16
 6/24 A kérdező kommentje:
Pontosan. Nem tudom ezeket a megnevezéseket. Nekem a hálózat tűnt logikusnak. :D
2023. jún. 10. 17:18
 7/24 anonim ***** válasza:
50%
Van ívóvíz hálózat, csatorna hálózat, gázhálózat és villamos hálózat. Ez utóbbiba nyilván nem tudja szivattyúzni a vizét, de a többibe igen. Bár a gáz is elég látványos lenne, mert már rég felrobbant volna.
2023. jún. 10. 17:19
 8/24 mindentudó99 ***** válasza:
66%
És leszedi a csatornafedelet az utcán?
2023. jún. 10. 17:23
 9/24 A kérdező kommentje:
#8 Nem. Az udvarán van a tartály (nem tudom hogy hívják. A földben van és egy kb méteres átmérőjű fedele van, ami lelazul, ha sok benne az anyag. És ebben van a szivattyú.). Régen volt, hogy elromlott a szivattyú és akkor egy hordóba szedte ki a sz*rt, hogy ki tudja venni a szivattyút. A szivattyú pedig a kinti hálózatra viszi a szennyvizet. Régebben be volt kötve nála a víz, csak egyszer elfagyott és úgy hagyta.
2023. jún. 10. 17:27
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyre kevésbé érthető. És miért is akarod feljelenteni?
2023. jún. 10. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!